Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 11 травня 2024
13:21

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині повернули державі поля на 40 млн грн

На Дніпропетровщині повернули державі поля на 40 млн грн

Право власності на 200 га землі зареєстрували за компанією на підставі підроблених документів.

Господарський суд Дніпропетровської області скасував рішення про державну реєстрацію прав на земельну ділянку в Петропавлівській територіальній громаді вартістю 40 млн грн та повернув її державі.

У 2021 році органи державної реєстрації прав на підставі підроблених документів зареєстрували право приватної власності на земельну ділянку сільськогосподарського призначення площею понад 200 га одному з товариств з обмеженою відповідальністю.

З метою недопущення неправомірного вибуття земель та поновлення інтересів держави прокуратура звернулася до суду з відповідним позовом, який задоволено у повному обсязі.

Gorod.dp.ua на Facebook.


(((  (22.09.23 15:39): А той, хто фальсифікував, реєстрував, брав хабарі та інше, притягнутий до відповідальності? Чи, як завжди, винних не знайдено!? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті