Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 12 травня 2024
02:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За 5 місяців у Дніпрі ліквідували 34 великі стихійні сміттєзвалища

За 5 місяців у Дніпрі ліквідували 34 великі стихійні сміттєзвалища

У Дніпрі триває прибирання стихійних сміттєзвалищ. Чергова локація, де сьогодні почали прибирати безхазяйні відходи, — в районі вул. Савкіна, 6 та вул. Шодуарівської, 7.

«Площа цього сміттєзвалища близько 50 квадратних метрів, обсяг відходів – близько 30 кубічних метрів. До прибирання звалища залучено 15 комунальників. Особливість цієї території у тому, що техніка під'їхати не може. Тому робітники вручну прибирають сміття, яке складують до купи. Далі вже техніка їх вивозить. Роботи планують виконати упродовж дня. За травень-вересень у Дніпрі ліквідовано 34 великі сміттєзвалища. У цілому за останній період об’єми сміття, які щодня вивозяться у місті, зросли до 2-2,5 тис. тонн. Це і через прибирання сміттєзвалищ. Питання на контролі», - підкреслив директор департаменту екологічної політики міськради Олег Семенко.

Щодо ліквідації сміттєзвалищ можна звертатися на Єдину гарячу лінію міської ради: (056) 732-12-12, (095) 732-12-12, (096) 732-12-12, (073) 732-12-12.








Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті