Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
18:58

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Двоє дніпрян опинилися в лікарні після того, як поїли в ресторані хачапурі та салат

Двоє дніпрян опинилися в лікарні після того, як поїли в ресторані хачапурі та салат

Після отруєння відвідувачів ресторан тимчасово закрили.

Держпродспоживслужба провела позапланову перевірку дотримання гігієнічних вимог у ресторані One Gogi на вул. Квітки Цісик (Гулі Корольової), 2. Підставою для перевірки став лист «Дніпропетровського обласного центру контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України» про 2 екстрені випадки гострої кишкової інфекції у жителів Дніпра, які захворіли 17 вересня 2023 року та госпіталізовані цього ж дня до інфекційного відділення лікарні. Дніпряни захворіли того ж дня після вживання хачапурі та салату "Цезар" у ресторані One Gogi.

Фахівці Держпродспоживслужби виявили 17 порушень у ресторані: відсутність документів, використання продуктів невідомого походження без маркування, зокрема м'яса птиці та яєць, санітарний стан виробничих потужностей та приміщень не задовільний, відсутність дезінфікуючих засобів та ін. Детальніше ознайомитися з усіма виявленими порушеннями можна у рішенні органу контролю.

У зв'язку з цим Служба зобов'язала власника ресторану тимчасово закрити його з 21 вересня на 10 днів. За цей час власнику має вилучити продукти харчування, які можуть завдати шкоди здоров'ю людей, а також усунути виявлені порушення. Якщо цього не станеться, матеріали передадуть до суду.

Gorod.dp.ua на Facebook.


...  (23.09.23 16:10): и можно впарить любую дохлятину после варки Відповісти | З цитатою
Тетяна_Ю  (23.09.23 12:28): У більшості випадків таке відбувається тому, що м'ясо і яйця погано проварюють. Потрібно варити довго! Також потрібно перед прожарюванням м'яса попередньо відварювати його протягом хоча б 30 хвилин після закипання. І тільки потім можна обсмажувати. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті