Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 12 червня 2024
21:00

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Міністр енергетики вручив державні нагороди чотирьом енергетикам Дніпропетровщини

Міністр енергетики вручив державні нагороди чотирьом енергетикам Дніпропетровщини

Енергетиків "ДТЕК Дніпровські електромережі" нагородили відзнакою Міністерства енергетики України за допомогу у забезпеченні сталої роботи галузі під час війни. Під час візиту на Дніпропетровщину міністр енергетики України Герман Галущенко вручив почесні грамоти та нагрудні знаки чотирьом співробітникам компанії, що брали участь у відновленні електромереж після ворожих обстрілів.

21 вересня міністр енергетики України Герман Галущенко провів виїзну нараду у Дніпропетровській ОДА, присвячену підготовці області до зими. Він особисто відзначив енергетиків Дніпропетровщини. За тяжку працю й те, що тримають стратегічну галузь під час війни.

Почесні грамоти та нагрудні знаки від Міністерства енергетики отримали 4 працівника ДТЕК Дніпровські електромережі: керівник Південного району електромереж, а також провідні інженери компанії. Разом з іншими фахівцями вони брали активну участь у відновленні енергосистеми регіону після обстрілів. А також надавали допомогу у відновленні електропостачання колегам на сході України. А зараз готують електромережі Дніпропетровської області до наступної зими.

Нагадаємо, у травні 2023 року міністр оборони Олексій Резніков вручив державні нагороди енергетикам ДТЕК Дніпровські електромережі. Медалі «За сприяння Збройним Силам України» та нагрудні знаки «Знак пошани» отримали 7 співробітників компанії. А на початку вересня ще двох працівників компанії відзначили державними нагородами від Кабміну.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


P.D.  (23.09.23 20:21): Запрещённый в Украине коммунизм чистой воды: вместо достойных зарплат и премий за особо опасные и сложные работы раздать в качестве оплаты труда значки, бумажки и 200грн. издёвки от профсоюза. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті