Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
11:47

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Сестри з Дніпра доглядають закинуті могили військових

Сестри з Дніпра доглядають закинуті могили військових

Сестри більше року за покликом серця виконують прохання родичів загиблих Героїв.

Люба і Надя — тендітні та чуйні сестри-двійнята. На фронті від ворожої снайперської кулі загинув їхній брат. Доглядаючи його могилу, жінки побачили, що поруч знаходяться занедбані поховання інших героїв — безіменних захисників або тих, чиї родичі знаходяться далеко в окупації, зоні бойових дій, за кордоном.

Жінка розповіли про це у соцмережах. І одразу почали отримувати прохання від людей – знайти та упорядкувати могили рідних, навести порядок, прикріпити фото, написати нову табличку, принести цукерки, посадити квіти, встановити прапор.

Сестри більше року на поклик серця виконують прохання. Говорять, горе об'єднує. Після кожного відвідування цвинтаря заїжджають до церкви. Ставлять свічки, моляться за захисників.

До всього сестри ще й волонтерки. Збирають кошти для військових. Передали на фронт уже три автомобілі, прилади нічного бачення, ліки. Про неймовірних жінок розповів голова Дніпропетровщини Сергій Лисак.




Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті