Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
20:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі Надя Дорофєєва, Амадор Лопес та інші зірки влаштували свято для дітей

|«« «« »» »»|

На одному з дніпровських стадіонів зібралися діти з різних освітніх закладів області. Вони долучилися до руханки, яку для них організувала ОВА спільно з благодійним фондом. Вели розминку справжні зірки і титуловані спортсмени. Після хлопці та дівчата влаштували патріотичний флешмоб. А ще потанцювали під хіти у виконанні українських співаків.

«Тижні підготовки. Два дні тренувань і от сьогодні діти Дніпропетровщини влаштували флешмоб. Він про патріотичність. Гордість за те, що ми українці. Віру в нашу Перемогу. Передувала йому руханка під супроводом зірок та чемпіонів. Емоцій через край. Дякую за це нашим друзям. Благодійному фонду, спільно з яким організували цей день. А ще – оборонцям. Завдяки їм ми можемо дарувати такі моменти дітям», – сказав начальник ОВА Сергій Лисак.

Захід «Рухаємося до Перемоги» пройшов на одному зі стадіонів Дніпра. Місце обирали ретельно, дотримуючись норм безпеки.

«Під час війни мало активностей для дітей. До того ж вони змушені багато часу проводити за гаджетами – навчання, ігри. Маємо зацікавити їх й чимось іншим. Тому тут є локації, де представлені різні види спорту. Хлопці і дівчата можуть подивитися та щось обрати для себе, записатися на якусь із секцій», – додав керівник благодійного фонду Василь.

Головною тренеркою розминки стала танцівниця Ілона Гвоздьова. Допомагали їй справжні чемпіони – титуловані спортсмени області.

«Був просто неймовірний заряд енергії. Видно, що діти засумували за колись звичним для них ритмом життя. Їм не вистачає безпосередності. Маємо наближати нашу Перемогу, щоб вони посміхалися, гуляли, а не ховалися в укриттях», – сказала танцівниця, хореограф-постановник Ілона Гвоздьова.

Після руханки хлопці і дівчата влаштували патріотичний флешмоб. Над ним працювали протягом двох днів разом із зірковим хореографом-постановником.

«Зазвичай такі речі готують вдвічі довше. У нас було куди менше часу, але тут головне не чисте і технічне виконання, а емоції, – пояснив хореограф-постановник Олександр Лещенко. – Діти впоралися на 10 з 10 балів. Я задоволений».

Флешмоб проходив під композицію, яка під час повномасштабної війни набрала неабиякої популярності. Її виконавиця Люся Кава родом з Дніпропетровської області. Співати про гордість бути українцями під час такого заходу для неї поважно.

Власне, від дійства у захваті всі. Дорослі та малі.

«У ці дні ми вивчали нові рухи. Було трохи складно робити все синхронно. До того ж, вперше беру участь у заході, де діти з різних навчальних закладів, – каже учениця одного з ліцеїв Соломія. – Та ми впоралися. Інакше не могли, бо «Рухаємося до Перемоги».

Позитиву учасникам флешмобу додали й зірки – Надя Дорофєєва та Амадор Лопес. Вони виконали свої хіти. А Міла Нітіч заспівала гімн України.

Gorod.dp.ua на Facebook.


MalKoNi  (08.10.23 11:18): Молодцы ребята! Гаджеты наркотизируют цивилизацию. Только движение может сделать из обезьяны 21 века человека. А Как фонд называется? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
звезды  (07.10.23 23:30): «звезды – Надя Дорофеева и Амадор Лопес»
это они сами себя звёздами называют? хз, что это за "звёзды"... диевско-сухачевские, что ли...
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті