Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
23:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У КП «Дніпроводоканал» просять мешканців розрахуватися з боргами і не накопичувати їх

У КП «Дніпроводоканал» просять мешканців розрахуватися з боргами і не накопичувати їх

Мешканці Дніпра за послугу водопостачання та водовідведення заборгували більше ніж 800 млн грн. Із них близько 100 млн грн — юридичні особи.

«Просимо мешканців сплатити борги і не накопичувати їх. Від цього залежить якісне надання послуги. Йдеться про транспорт, оперативне усунення аварійних ситуацій, обслуговування генераторів, які підприємство придбало, аби дніпряни були з водою у разі відключень електроенергії», — підкреслив під час брифінгу 23 жовтня представник КП «Дніпроводоканал» Ян Майдан.


Він також додав, що боржники мають можливість укласти договір на реструктуризацію. Тобто сплачувати частинами.

«Реструктуризація дозволяє споживачу поступово погашати накопичений борг. А головне – уникнути примусового методу його стягнення та додаткових грошових витрат, пов’язаних із цим. Для укладання такого договору споживач може звернутись як до абонентських служб нашого підприємства, так і до Центрів абонентських послуг ТОВ «ЄРЦ КП». Сплачуючи борги, потрібно оплачувати і поточні рахунки», — додав Ян Майдан.

Контактні номери телефонів абонслужб за посиланням.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Водопотребитель  (25.10.23 15:13): платим мы за питьевую воду, а вода в трубе - техническая., которую нельзя пить.
Следовательно тариф должен быть в разы дешевле
Відповісти | З цитатою
Пиво  (24.10.23 11:46): Тов. Я. Площадь, видимо не понимает, что если люди уехали, то водой не пользуются. А так как нет показаний, то считают по среднему - где-то 250грн с чел. 3 прописаны - 750 в месяц.
Ну и прочие потребители, как беженцы и военные.
Та же история с мусором.
Відповісти | З цитатою
Vlad  (23.10.23 21:55): Питання чому водоканал не відповідає на питання, багато людей платять не тільки через інтернет, а й через Ощадбанк, але у них у програмі немає окремих пунктів по оплаті водопостачаня і водовидведення, і вони вносять цю суму в загальну оплату за воду і водоканал не бачить цієї суми, а бачить просто одну суму за воду, але в платіжках, які приходять, у них є окремими рядками -30 грн, зрозуміло, що це невелика сума, але вона постійно/навіть після перерахунку/не враховується водоканалом, і виходить у підсумку у квартири постійний борг. .. Відповісти | З цитатою
3163  (23.10.23 17:16): А вы цены ещё больше сделайте! -) Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті