Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
17:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За збут наркотиків на території міста Дніпро оперативники затримали 23-річного містянина

За збут наркотиків на території міста Дніпро оперативники затримали 23-річного містянина

Наркозбувач робив «схованки» з психотропами в одному з парків міста - тепер йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

24 жовтня працівники кримінальної поліції Дніпровського районного управління поліції за підозрою у збуті наркотиків зупинили для перевірки 23-річного чоловіка, який намагався закопати у землі свій "товар".

Під час поверхневого огляду правоохоронці виявили у підозрюваного 21 згорток з наркотичною речовиною, схожою на психотроп «PVP». У місцях закладок, які зловмисник встиг зробити, поліцейські вилучили ще 14 доз із забороненою речовиною.

Окрім того, за місцем мешкання затриманого поліцейські виявили ще понад 40 згортків. Все вилучене правоохоронці направили на експертне дослідження.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру за ч. 2 ст. 307 (незаконне придбання, зберігання, особливо небезпечних психотропних речовин з метою збуту) Кримінального кодексу України.






Gorod.dp.ua на Facebook.


Вася  (26.10.23 10:01): А если у него другой работы нет, а в Армию берут с 25 лет, как ему выживать? Відповісти | З цитатою
Евгений  (25.10.23 21:23): какой смысл ловить этих доходяг... ловите тех кто изготавливает, а самое главное тех кто крышует... самое главное в этом деле не выйти на самих себя Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті