Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
02:38

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі вихованцям позашкільних дитячих гуртків нагадали про правила безпеки на дорозі

|«« «« »» »»|

У Дніпрі діти навіть під час воєнного стану продовжують активно відвідувати міські спортивні та творчі гуртки. Заняття проходять лише в закладах, які мають облаштоване укриття.

Так, на базі Міського палацу дітей та юнацтва працюють 65 дитячих гуртків. Це більше 2 тисяч вихованців. Черговий по місту Сергій Засядьвовк завітав до закладу, аби перевірити, як проходять заняття з безпеки на дорозі та поводження на дорогах в темну пору доби.

«Безпека дітей - це найголовніше завдання дорослих. Тому ми сьогодні тут з представниками поліції. Вони нагадають дітям про правила безпечної поведінки на дорозі в темний час доби, поінформують про статистику ДТП у місті, дадуть практичні поради, які допоможуть бути більш обережними. Це - вдягати яскравий одяг, потурбуватися про світловідбивні елементи, правильно переходити дорогу», - зазначив начальник відділу молодіжної та гендерної політики департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання, Сергій Засядьвовк.

Інформування дітей про правила безпеки на дорозі відбувається в рамках Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху. Тож подібні навчання для дітей відбуваються і в інших закладах шкільної та позашкільної освіти.

«Такі заходи ми проводимо періодично в усіх шкільних навчальних закладах. Ми розповідаємо про ПДР, як безпечно переходити дорогу. Зараз це особливо актуально, адже через погодні умови ситуація на дорогах ускладнюється. Також ми розповідаємо дітям, як правильно поводитися з незнайомцями», - поділилась Лариса Великохатько, інспектор ВЗГ управління патрульної поліції в Дніпропетровській області.

Наступна точка перевірки - Пункт незламності на вул. Дмитра Донцова, 4. Він працює на базі дитячо- юнацького центру «Лідер». Черговий по місту впевнився, що пункт в разі необхідності готовий приймати дніпрян.

«На базі нашого департаменту 1 жовтня запрацював 21 Пункт незламності. Ми регулярно їх перевіряємо на готовність в разі необхідності приймати гостей та на укомплектованість необхідним обладнанням. Цей пункт розрахований на 50 людей. Тут є генератор, аптечка, запас питної та технічної води, електрочайник, wi-fi та обігрівач. Також облаштовано дитячий куточок та куточок матері та дитини», - підсумував Сергій Засядьвовк.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті