Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
22:57

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині хочуть запровадити ліміти на новорічні ялинки

На Дніпропетровщині хочуть запровадити ліміти на новорічні ялинки

Нові ліміти на новорічні ялинки – одне з питань, які розглянули депутати перед сесією Дніпропетровської обласної ради.

Запропонований ліміт для нашої області на ці новорічні свята - 11 тисяч дерев. Про це говорили на засіданні постійної комісії обласної ради з використання природних ресурсів, повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук.

Також під час засідання комісії з питань екології та енергозбереження депутати внесли зміни до комплексної програми екологічної безпеки та запобіганням клімату до 2025 року. Зокрема, працюватимуть над планом управління відходами, об'єктами природно-заповідного фонду, системою моніторингу атмосферного повітря.

Затвердили й роботу постійних комісій на 2024 рік. Серед основного – продовжувати реалізацію регіональної програми екологічної безпеки та запобігання змінам клімату.

Усі ці питання будуть винесені на затвердження депутатського корпусу на найближчій сесії Дніпропетровської обласної ради.

Всього на пленарне засідання будуть винесені 44 питання. У тому числі проєкт бюджету області на 2024 рік, який підготували фахівці ОВА. Наразі він становить 8,6 млрд грн. Серед пріоритетів - підтримка Сил Оборони, забезпечення безперебійної роботи закладів критичної інфраструктури, медичної та освітньої галузі, соціальної сфери та багато іншого.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


прохожий  (06.12.23 18:14): по 1 ёлке на 300 жителей области Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті