Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
03:45

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У позбавленого прав водія Renault патрульні виявили наркотики

У позбавленого прав водія Renault патрульні виявили наркотики

Днями патрульним надійшла інформація про те, що по вулиці Вітчизняній рухається автомобіль Renault, водій якого, ймовірно, перебуває у стані наркотичного сп'яніння.

Патрульні виявили вказаний автомобіль. Його кермувальник намагався зникнути з поля зору охоронців порядку, але його зупинили.

Під час перевірки документів водій надав свій паспорт. Як з'ясувалося, чоловік позбавлений судом права керування на рік. Також у нього патрульні помітили ознаки наркотичного сп'яніння. Чоловік від медогляду у встановленому законом порядку відмовився, намагався швидко покинути місце події і помітно нервував.

Як виявилося під час поверхневої перевірки, недарма. У нього патрульні виявили за поясом сліп-пакет із речовиною кристалічного походження, схожою на наркотичну.

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу і склали на водія протоколи за ч.2 ст.130 та ч.5 ст.126 КУпАП.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті