Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
23:31

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Підпал меморіалу загиблим від російського удару: що думають дніпряни

Підпал меморіалу загиблим від російського удару: що думають дніпряни

У Дніпрі 10 грудня на житловому масиві Перемога згорів «народний меморіал», який облаштували в пам'ять про загиблих внаслідок російського удару по у багатоповерхівці 14 січня 2023 року. Наразі поліцейські встановлюють свідків події, перевіряють камери відеоспостереження, проводять всі необхідні заходи для встановлення причини пожежі.

«Дніпро Оперативний» запитав у містян, що вони думають стосовно цього інциденту. Підпал меморіалу шокував містянку Любов.

«Це просто жах. Я не знаю, яка це повинна людина таке зробити. Це в голові не вкладається», - коментує жінка.

А от дніпрянин Вадим не вважає, що це був навмисний підпал.

«Мені кажеться, це був просто нещасний випадок. Я не думаю, що люди настільки злі, щоб робити це спеціально», - каже він.

Іншої думки дніпрянка Владислава.

«Я не думаю, що це був нещасний випадок, я думаю, що це підпал. А хто стоїть за підпалом, не знаю», - поділилася містянка.

Сім’я Алли також була шокована таким бездушним вчинком.

«Немає слів. Там багато людей загинуло, багато дітей загинуло. І це ж приносили батьки, приносили рідні. Ми були дуже просто шоковані вчора всі», - зізнається вона.

Чи вважають дніпряни важливими для міста подібні меморіали – дивіться у відео:

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


гость  (11.12.23 19:53): Конечно, каждому своё, но мы свои игрушки выносим на детскую площадку и оставляем там. Мне кажется, что это более разумно: дети могут или играться, или могут даже домой забрать. Времена тяжелые, пусть детвора порадуется.
А кому помогли игрушки на остановке?
О живых нужно заботиться
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
???  (11.12.23 19:40): Маразм. Из города превращать по сути в кладбище. Да, жаль погибших, а также тех кто на войне. Но это не значить превращать н/п в погосты. Есть для этого официальные места. Может и типа: неизвестному солдату-погибшим во время войны.А в данном случае, если война продлится ещё 10 лет, то что.каждый дом, улица,сквер будет место печали? Глупо все это
У нас у каждого уходят из жизни самые близкие, но это не значит что в доме мы храним атрибутику о покойнике. Извините за субур
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Я  (11.12.23 18:35): Можно не занимать остановку, а делать мемориалы через дорогу, т. е. возле дома? Где доказательства что был поджег? Там регулярно свечи горят.
Год почти прошел, а ужас и руины напоминают о трагедии. Держат в тонусе, не дай бог забудут. Когда уберут это все? Почему не сделают там сквер скорби?
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті