Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
17:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Почалася підготовка до демонтажу кінотеатру «Січ» на Тополі-3

Почалася підготовка до демонтажу кінотеатру «Січ» на Тополі-3

Схоже, невдовзі цей кінотеатр розділить долю знесених у Дніпрі кінотеатрів «Салют» та «Космос».

Існує велика ймовірність, що у майбутньому кінотеатр «Січ» на вулиці Панікахи, 59 збережеться лише на фотографіях та сюжетах кінохроніки.

Як вже повідомляв Міський сайт, велика компанія-забудовник ще два роки тому заявила про плани створення замість кінотеатру торгово-розважального комплексу. І, враховуючи існуючу структуру будівлі (яку буде важко пристосувати під нові функції), існує велика ймовірність її повного знесення.

Зазначимо, що поряд із цим майданчиком, по вул. Панікахи, 53 намічено будівництво великого житлового комплексу, про що також докладно розповідав Міський сайт.

І ось, зважаючи на все, почалися дослідно-підготовчі роботи до демонтажу кінотеатру. Про це розповідає мешканець цього району Костянтин Анатолійович:

«Схоже, кінотеатр "Січ" на житловому масиві Тополя доживає останні свої дні.

Зачинилось відділення Приватбанку.

Другий день працює спецтехніка, робиться геологія під нове будівництво.

Після перетворення "Родіни" на налівайку, руйнування "Салюту" на Перемозі, "Космосу" на пр.Гагарина та інших кінотеатрів, Дніпровськи рейдери вже під час війни добралися до "Січі".

Схоже, бізнес деякіх можновладців Дніпра не постраждав від ₚосійської агресії, а навпаки отримав новий поштовх та на диво стрімко розширюється.

"Січ" був останнім кінотеатром, побудованим в нашому місті в 1993р. та єдиним місцем відпочинку для мешканців одного з найбільших ж/м, першим в країні Мультіплексом.

Через 10 років кінотеатр реконструювали. Він мав три зали, дитячу кімнату, затишне кафе та більярд.

Достовірної інформації, що побудують на цьому місті в мене немає, але раніше заявлялось про будівництво сучасного торговельно-розважального центру. Це рішення виглядає логічним та вірним, на массиві де немає жодного місця відпочинку, він дійсно необхідний. Але якщо рейдери вирішать побудувати на вкрай перенаселеному та занедбаному районі чергову багатоповерхівку - це буде нахабним злочином проти мешканців.

Всім миру та добра!».

Відео про це можна подивитися тут:



Gorod.dp.ua на Facebook.


Джон  (22.12.23 17:12): Нарешті буде щось працююче замість занедбаного і мертвого Відповісти | З цитатою
Нет  (12.12.23 16:35): Нет места для отдыха, нет на массивах Тополь ни парка, ни сквера, некуда пойти погулять. Зачем очередная коробка с магазинами? А ну да, бабла парк не приносит. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Тополянин  (12.12.23 14:24): что касается "Дніпровськи рейдери вже під час війни добралися до "Січі"...
Интересно, автор статьи знает значение слова "рейдер"? Если это действительно рейдерство, то есть, незаконный захват, то хотелось бы конкретики. А если "рейдеры" - это просто фигура речи, то в к-нибудь цивилизованной стране за подобные голосновные обвинения на автора статьи можно было бы подать в суд. Кстати, для справки - это кинотеатр уже лет 12-14 не работает.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
думаю  (12.12.23 14:13): надо вместе с кинотеатром и Тополя снести, чтобы не напоминали о совковом прошлом. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Буржао  (12.12.23 13:25): Ничего страшного! Просто у участочка над театром появился хазяйчик. Он построит там ТРЦ и будет всё чуки-пyku ))) вы будете ходить и пАкупать! А не будете, мы ещё что нить придумаем... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті