Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 06 червня 2024
12:05

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Медики лікарні Мечникова відмовилися від нагород Дніпровської міськради

Медики лікарні Мечникова відмовилися від нагород Дніпровської міськради

Єдиноголосно на засіданні лікарні медики вирішили відмовитися приймати нагороди від мерії Дніпра.

Конфлікт між Дніпровською мерією та лікарнею Мечникова триває. Медики відмовилися від нагород мерії. Кажуть, що нагородою для них стане скасування рішення 2018 про відчуження землі лікарні Мечникова. Про це написав у соцмережі медичний директор лікарні Сергій Тимчук:

"Одноголосно на засіданні лікарні вирішено відмовитись приймати заслужені нагороди від рейдерів!

Не минуло й тижня, як у міськраді нагороджували наших лікарів за невпинну роботу і витримку, а вже знову несуться замовні статті і відео, які на меті мають лише бруд і знецінення нашої праці. Знову продовжуються дії, щодо відчуження землі Лікарні Мечникова, що спонсуються «залізними світу цього».

Не потрібні нам ваші нагороди, нешановні пани, якщо їх щирість дорівнює нічому. Дивитись в очі і брехати - це низько.

Нагорода за нашу Працю одна-відміна рішення 2018 року про відсудження землі лікарні Мечникова.

Нашу відзнаку ми отримуємо в очах наших пацієнтів! Найщирішу і найтеплішу у здорових, усміхнених очах! А землю нашу ми відстоїмо!

Медичний директор лікарні Мечникова, Заслужений лікар України, д.м.н. Сергій Тимчук."

Раніше ми повідомляли, що головний лікар лікарні Сергій Риженко заявив про спробу рейдерського захоплення земель медустанови, на що мер Дніпра публічно попросив правоохоронців розібратися в цій ситуації.

У липні 2023 року газета мерії "Наше місто" повідомила, що Депутати поставили крапку у «земельному питанні» лікарні Мечникова. Працівники мерії внесли зміни до проекту рішення та депутати одноголосно проголосували за нього. Тоді повідомлялося, що у 2018 році документи для припинення акта постійного користування землею підписав заступник Сергія Риженка Юрій Скребець.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ростик  (14.12.23 11:07): Жабагадюкинг во всей красе, Зеленский говорил о единой нации, все пожирают друг друга и так везде, пауки в банке, полная деградация Відповісти | З цитатою
Митяй  (13.12.23 23:22): Самая коррумпированная больница в области. Платишь - живешь, нет - умрешь. Відповісти | З цитатою
Влад  (13.12.23 16:57): Как вы вовремя выступили. Как раз раскручивается скандал по поводу строительства на территории больницы жилого комплекса. Причем на той части, которая в вашем ведении Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті