Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 29 апреля 2024
23:27

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

БК «Прометей» пережил драму в Лондоне

БК «Прометей» пережил драму в Лондоне

Баскетболисты из Слобожанского под Днепром провели крайне напряженный и драматичный матч Еврокубка в столице Великобритании.

Игра проходила как на качелях с преимуществом то одной команды, то другой. На финальном отрезке матча наши земляки, казалось бы, обеспечили себе 7-очковый отрыв и победу.

Но финальный рывок «Лондонских львов» 9-1 все перевернул с ног на голову. «Прометей» уступает 88:89. Теперь у команды по 6 побед и поражений и 6 место в таблице.

Об игре и ее итогах в БК «Прометей» сообщили:

«На жаль, поступаємося «Лондон Лайонз» у дуже напруженому виїзному матчі.

20 грудня «Прометей» провів свій 12-й матч регулярного чемпіонату Єврокубка, зустрівшись із «Лондон Лайонз» на виїзді. Український колектив поступився із рахунком 88:89.

«Прометей» та «Лондон Лайонз» видали дуже швидку та жваву першу половину матчу. «Титани» більш активно розпочали гру та навіть відірвалися від суперника на кілька володінь, однак «леви» наздогнали український клуб та вирвалися вперед завдяки кільком вдалим атакам поспіль. Саме британці пішли на велику перерву лідерами, вигравши обидві чверті.

Третю 10-хвилинку набагато активніше провела саме українська команда. Завдяки цьому на останню перерву між чвертями команди пішли вже лише за мінімальної переваги лондонців 65:64.

У заключній чверті «Прометей» продовжив свій натиск на кошик суперника – спочатку вийшли вперед, потім відірвалися на кілька очок, а триочкові Онджея Балвіна, Олександра Липового та Рональда Марча у клатчі стали найважливішими моментами кінцівки матчу та, здавалося б, забезпечили гандикап. Однак лондонці зуміли видати ривок 9-1, відігратися та здобути перемогу на останніх секундах зустрічі завдяки триочковому Сема Деккера.

«Прометей» сьогодні зазнав своєї шостої поразки в сезоні Єврокубка. Український колектив, на жаль, дещо відпустив у таблиці «Ховентут» та «Бешикташ», які тепер мають баланс 7-5.

Головний тренер «Прометея» Ронен Гінзбург на післяматчевій пресконференції прокоментував поразку в матчі проти «Лондон Лайонс» у 12-му турі Єврокубка.

– Звісно, це дуже важка поразка. Ми погано грали в першій половині, а у другій показали справді хороший баскетбол, хороший захист. Кінцівка матчу була нашою, але ми припустилися безглуздих помилок і, на жаль, «Лондон» перетворив це у точні кидки, показавши характер.

Але це баскетбол. Ми маємо рухатися далі з піднятою головою. Ми добре грали в другій половині. Сподіваюсь, наступного тижня ми здобудемо перемогу

– Сьогодні на трибунах було багато українських фанів, які підтримували вас.

– Так, це чудово, що вони прийшли. Добре, що попри ці всі проблеми вони прийшли, щоб насолодитися баскетболом.

– Фол-трабл Одіасе дуже ускладнив все для команди, Балвін зіграв чудово, 16 підбирань. Але все ж не вистачило Таі в кінцівці?

– Так, звісно, дуже не вистачило. Але самі розумієте, перебір фолів, це проблема.

За підсумками 12 туру BKT EuroCup "Прометей" зберіг 6 місце у групі А

У другий ігровий день 12 туру BKT EuroCup у групі А крім матчу за участю "Прометея", відбулися ще три поєдинки. Вони не принесли несподіваних результатів: перемогли команди, які вважалися фаворитами протистоянь. "Хапоель Тель-Авів" та "Париж Баскетбол" здобули домашні перемоги над "Венецією" та "Гамбургом" відповідно, а "Ховентут" - гостьову над "Вільнюс Вулвз".

За підсумками туру лідируючу позицію у групi з 11 перемогами зберіг "Париж Баскетбол". Французький клуб на дві перемоги випереджає "Хапоель Тель-Авів" та "Лондон Лайонз", причому ізраїльтяни провели на матч менше.

Баланс 7-5 мають "Ховентут" та "Бешикташ". 50-відсотковий показник перемог у нашого "Прометея", який зберіг за собою шосту позицію. Як і тур назад, "титани" на дві перемоги випереджають "Вільнюс Вулвз" (11 матчів) та "Венецію" (12).

Внизу турнірної таблиці, як і раніше, знаходяться "Гамбург" з 2-10 і "Цедевіта-Олімпія" з 0-12.

Саме матчем зі словенським клубом у Ризі "Прометей" 27 грудня закриє програму офіційних матчів регулярного сезону Єврокубку у 2023 році.

Вже цієї суботи «Прометей» проведе черговий матч регулярного чемпіонату Латвійсько-Естонської ліги – зустрінеться проти «Валмієри» на виїзді. А наступної середи, 27 грудня, вдома прийматиме «Цедевіту-Олімпію» в домашньому матчі Єврокубка».

Фото БК «Прометей». 








Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте