Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
04:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Суд повернув Дніпру приміщення площею майже 200 квадратів

Суд повернув Дніпру приміщення площею майже 200 квадратів

Постановою Дніпровського апеляційного суду від 12.12.2023 року у справі № 932/7210/21 витребувано на користь територіальної громади Дніпра в особі Дніпровської міської ради нежитлове приміщення № 151 загальною площею 192,7 кв. м, яке розташоване за адресою: просп. Гагаріна, 118.

Про це повідомили у департаменті правового забезпечення міської ради. Рішення Бабушкінського районного суду Дніпра від 10.05.2023 скасовано та ухвалено нове рішення.

Позов Дніпровської міської ради до Панченка Вадима Ігоровича, треті особи Шкамета Віктор Миколайович, товариство з обмеженою відповідальністю «Олікс Інвест», департамент адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради, про витребування майна з чужого незаконного володіння задоволено.

Підставою скасування рішення суду першої інстанції та витребування нежитлового приміщення стало те, що воно належало Шкаметі Віктору Миколайовичу на праві особистої приватної власності на підставі реєстраційного посвідчення на об’єкти нерухомого майна, виданого на підставі рішення виконавчого комітету Дніпровської міської ради № 65р від 18.06.1990, якого не існує, зазначають у департаменті.

Суд також встановив, що на червень 1990 р. діяла місцева Рада народних депутатів – Дніпропетровська міська Рада народних депутатів, а не Дніпропетровська міська рада. Отже документи, на підставі яких нібито набуто право власності Шкаметою Віктором Миколайовичем, прийняв та видав орган, якого не існувало, додають у департаменті.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Vlad  (22.12.23 20:00): сподіваємося, що також повернуть Громаді - "Недобудову Євробаскету"? "Маяк у парку Шевченка", частину будівлі районої ради навпроти парку Шевченка та ділянку біля театру ДраміКом... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті