Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
06:35

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Митному університеті – нова яскрава виставка живопису

|«« «« »» »»|

Дніпровський Університет митної справи та фінансів регулярно радує новими культурними проектами.

Міський сайт уже розповідав про те, що в цьому виші відкрито кілька музеїв та регулярно проводяться нові культурні проекти.

Черговим із них стало відкриття нової виставки живопису.

Про це в Університеті митної справи та фінансів повідомили:

«Відкриття виставки живопису члена Національної спілки художників України Валерії Гети!

В Університеті митної справи та фінансів відбулося відкриття виставки живопису члена Національної спілки художників України Валерії Гети.

Валерія закінчила Харківську державну Академію дизайну та мистецтв (викладач Ковтун Віктор Іванович). Працює в техніці живопису та графіки. Ілюстратор, завідуюча відділу образотворчого мистецтва МКЗК ДШМ № 4, ім.Б.Гмирі м.Дніпро, лауреат міжнародних конкурсів. Дуже різнопланова художниця подарувала нам прекрасні відчуття споглядання за пейзажем, натюрмортом, філософськими роботами.

У відкритті виставки взяли участь ректор Університету митної справи та фінансів Бочаров Дмитро Олександрович, професор Калашникова Ольга Леонідівна, арт-куратор проекту «Україна єдиний культурний простір» Зайцев Ігор Анатолійович, а також вихованці викладача мистецької школи Савченко Інни, музиканти: Бакун Тимофій та Дрючан Варвара, які виконали декілька композицій на скрипці під акомпанемент фортепіано. Акомпанувала їм Салманова Седа - концертмейстер мистецької школи ім.Б.Гмирі.

Численні гості та представники мистецької школи були приємно вражені розвитком напрямків мистецтва в Університеті митної справи та фінансів. Виставка триватиме протягом двох місяців .Тож, запрошуємо відвідати перший поверх першого корпусу Університету митної справи та фінансів та насолодитись роботами відомої художниці м.Дніпро. Проєкт УМСФ «Україна - єдиний культурний простір» об’єднує митців м.Дніпро та інших регіонів і як артмайданчик уже входить в число найпопулярніших у нашому місті».

Виставку відвідала відома дослідниця культурного життя Дніпра Ірина Семенчук, поділившись такими враженнями:

«Картини пані Валерії, на перший погляд, виглядають дуже затишними, спокійними, гармонійними. Но як тільки зазирнув і почав подорож, починаєш відчувати якусь таємничку, недомовленість  і глибину !

Дуже щирі філософські роботи, які написани в цьому році . "Очикування" та " Моя душа". Остання - особливо сильна . Я довго ії роздивлялась: думки про вічне та швидкоплинне вже не душать питаннями і світло в кінці тунелю вже і не в кінці.

Я дякую, пані Валерія, за ваші живописні думки! Я дійсно отримала відчуття радості буття. Бажаю натхнення, нових робіт і ПЕРЕМОГИ!».

Фото – Університет митної справи та фінансів, Ірина Семенчук.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті