Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
22:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Артем Довбик значно виріс у ціні і купив машину для ЗСУ

Артем Довбик значно виріс у ціні і купив машину для ЗСУ

Екс-нападник дніпровського спортклубу по-новому розкрився в іспанській «Жироні».

Багато в чому із приходом Довбика пов'язують сенсаційне перетворення скромного клубу.

Наразі «Жирона» у чемпіонаті Іспанії ділить перше місце зі знаменитим мадридським «Реалом». А екс-дніпровський футболіст з 11 голами входить до найкращих бомбардирів чемпіонату Іспанії.

Не дивно, що інтерес до українського нападника та його ціна стрімко зросла! "Трансфермаркет" оцінює вартість контракту Артема в 28 мільйонів євро. У чергу на купівлю Довбика наступного літа вже вишикувалася ціла черга футбольних грандів.

Як повідомляє Терікон, «Жирона» готова його продати не менш як за 25 млн євро:

«Каталонський клуб готовий розлучитися з українцем, але лише за дуже великі за мірками Жирони гроші. На продажі Довбика Жирона збирається встановити клубний рекорд.

За інформацією Футбол-24, каталонський клуб розраховує отримати близько 25 мільйонів євро за 70% прав на українського футболіста.

Решта 30% буде розподілено між українським Дніпром-1 та датським Мітьюлландом.

Трансфер можливий лише влітку, оскільки цього сезону Довбик вже заграний за два клуби.

Нинішній контракт Артема Довбика із Жироною дійсний до літа 2028 року. З початку сезону українець у 18 матчах за Жирону забив 11 голів та віддав шість результативних передач.

Рекорд Жирони з продажу належить двом футболістам - Педро Порро та Сантьяго Буено, за яких клуби АПЛ (Тоттенхем та Вулверхемптон відповідно) заплатили по 12 мільйонів євро».

Тішить, що на тлі цієї популярності Артем не забуває про проблеми його рідної країни. Разом із партнером по «Жироні» Віктором Циганковим він купив нову машину для наших військових. Потужний джип вже передано до 95-ї бригади ЗСУ.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Вася  (27.12.23 08:25): Надо не машины из за бугра покупать всу,а находиться во время войны в Украине,и налоги здесь платить,тем более военнообязанный,не?!?кто его вообще выпустил за бугор во время войны? Відповісти | З цитатою
украинцы  (26.12.23 13:19): увеличьте, как обещали зарплаты и пенсии до европейских и мы тоже купим авто для зсу Відповісти | З цитатою
Болельщик.  (26.12.23 12:21): Молодци орлы. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті