Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
19:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Шмигаль зробив заяву про виплату пенсій та зарплат у наступному році

Шмигаль зробив заяву про виплату пенсій та зарплат у наступному році
Фото: Telegram / Денис Шмигаль

Глава уряду запевнив, що у 2024 році зарплати й пенсії будуть виплачувати, а в березні відбудеться індексація пенсій.

Пенсії та зарплати вчителям та лікарям в Україні платитимуть своєчасно. Крім того, в березні відбудеться їх індексація, як це передбачено законом. Про це заявив прем’єр-міністра Денис Шмигаль на засіданні уряду в п'ятницю, 29 грудня.

За його словами, фінансування дефіциту бюджету 2024 року та макрофінансова ситуація в останні дні стали темою активних обговорень. Наступного року Україна потребуватиме понад 37 млрд доларів зовнішнього фінансування.

"Ми звичайно розраховуємо на підтримку наших міжнародних партнерів. Адже наразі маємо домовленості з одинадцятьма державами про багаторічні програми фінансування. Маємо програму розширеного фінансування з МВФ. Маємо підтримку інших міжнародних фінансових організацій", - пояснив голова українського уряду.

Він додав, що в уряді чітко розуміють, які у них є інструменти та варіанти.

"І головне. Пенсії надалі будуть платитися вчасно. Індексація відбудеться в березні 2024 року, як це передбачає закон. Зарплати вчителів та лікарів так само виплачуватимуться вчасно", - резюмував прем'єр-міністр.

Нагадаємо, віце-прем'єр – міністр економіки України Юлія Свириденко попередила, що існує ймовірність того, що буде відкладена виплата зарплат держслужбовцям і пенсій мільйонам українців, якщо ЄС і США не нададуть обіцяну фінансову допомогу на початку наступного року.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Горожанин  (30.12.23 12:35): Мощные предприятия распродавали. Ими необходимо было эффективно управлять. Землю распродавали. Теперь, чтобы выплатить пенсии и зарплаты необходимо просить помощи у других стран. Грустно. Відповісти | З цитатою
Від старих  (30.12.23 10:48): І де ж та істина , щоб не сходили піною ті . що не у влади?? Відповісти | З цитатою
Честные  (30.12.23 04:19): Уже все знают что их словам даже на грош веры нет а своим постоянным враньём, воровством и прочими откровенно враждебными действиями в отношении народа Украины они ещё и свои никчёмные жизни в нуль обесценили и теперь они стоят даже дешевле чем они оценивают жизнь простого пересичного. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті