Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 29 апреля 2024
23:15

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

БК «Прометей» одержал крупную победу в Еврокубке

БК «Прометей» одержал крупную победу в Еврокубке

В очередном матче Еврокубка баскетболисты из Слобожанского под Днепром разгромили литовский БК «Вулвз» - 91:64.

Эта победа для наших земляков стала уже восьмой. Они закрепились на 6 месте в таблице и значительно улучшили свои шансы на выход в стадию плей-офф.

Подробней об игре БК «Прометей» сообщил:

«Прометей» приймав литовський баскетбольний клуб «Вулвз» у домашньому матчі Єврокубка. Українська команда перемогла із рахунком 91:64.

«Прометей» жваво розпочав із перших хвилин – одразу ж пішов вперед та зумів забезпечити собі комфортну перевагу в рахунку, набравши за першу чверть майже вдвічі більше очок, ніж суперник (29:15). За схожим сценарієм пройшла і друга 10-хвилинка, яку «титани» також виграли, пішовши на велику перерву за переваги «+20».

Після паузи «Вулвз» спробували поборотися та виправити ситуацію, однак «Прометей» постійно гасив запал суперників та не дозволяв литовцям підібратися занадто близько.

Для команди Ронена Гінзбурга ця перемога стала восьмою в сезоні. Українська команда закріпилася у топ-6 та суттєво збільшила свої шанси на участь у плей-оф. Натомість «Вулвз», які тепер мають показник 5-10, із цієї боротьби випали.

Головний тренер «Прометея» Ронен Гінзбург прокоментував важливу перемогу над «Вулвз» у матчі Єврокубка (91:64):

– Думаю, це один з наших найкращих матчів, особливо з точки зору захисту. Ми робили те, що мали робити. Клавелл та Кеннеді дали нам у захисті те, чого нам не вистачало раніше. Ми розпочали гру добре, добре продовжили. Я радий, це хороша перемога. Багато людей прийшло сьогодні, багато людей дивилося в Україні. Ми будемо продовжувати. Також хочу подякувати своїм асистентам за роботу у попередній грі та у підготовці до сьогоднішньої.

– Коли ми можемо побачити повернення Роба Грея?

– Сподіваюсь, що вже в суботу, у матчі Латвійсько-естонської ліги.

Свій наступний матч «Прометей» проведе у ЛЕБЛ – 20 січня українська команда прийматиме естонський «ТалТех».

Фото БК «Прометей».





Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте