Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
03:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В Орельському заповіднику відбуваються справжні чудеса, які зможуть побачити усі охочі

В Орельському заповіднику відбуваються справжні чудеса, які зможуть побачити усі охочі

Найближчої суботи, 20 січня, всі охочі зможуть потрапити в дивовижний світ Дніпровсько-Орельського заповідника.

Через Велику війну відвідувати лісові зони в Україні заборонено. Це стосується і дивовижного світу Дніпровсько-Орельського заповідника, розташованого на 3766 гектарах.

Його фахівці разом із поліцією регулярно патрулюють заповідник та ловлять незаконних відвідувачів. А про новини та чудеса заповідної зони звичайні люди можуть дізнаватися лише на сторінці заповідника в соцмережі.

Так, фахівець заповідника Катерина Колесникова здивувала всіх інформацією про те, що тут у розпал морозів зацвіла лісова горіха.

«Січень 2024 року. Фенологічні спостереження.

Квітне ліщина.

Це вже не перше зимове квітнення ліщини на території заповідника».

Побачити ці та інші заповідні чудеса всі охочі зможуть 20 січня! До Днпровсько-Орельського заповідника буде організовано екскурсію, про що у Дніпропетровському історичному музеї повідомили:

«Погляньте на цю зимову казку!

Ні, це не Швейцарія, це природний заповідник "Дніпровсько-Орільський"! Це єдиний заповідник в Дніпропетровській області, де на території 3 766 га оберігається осередок дикої природи – заплави річок Дніпро та Оріль.

Запрошуємо вас поринути у цю зимову казку під час віртуальної екскурсії заповідником, яку проведе завідувачка еколог-освітнього сектору, канд. біол. наук, доцент Катерина Колесникова.

Під час екскурсії ви пройдетеся потаємними стежками заповідника, дізнаєтеся про диких тварин та їх життя взимку (як зимують кабанці, чим харчуються косулі), навчитеся розрізняти сліди деяких тварин.

Коли: 20 січня, 12:00

Де: музейний освітній хаб, пр. Д. Яворницького, 18».

Залишається вірити, що після закінчення війни до заповідника будуть проводити не лише віртуальні екскурсії…









Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Вася  (18.01.24 12:33): Нахрена создавать заповедники и не пускать туда людей? Или по праздникам, раз в пятилетку. Есть разумные ограничения поведения в лесу, следите за этим, а нарушителям штрафы выписывайте. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті