Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
18:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Поліцейські Дніпра викрили двох працівниць пошти у махінаціях з грошима за посилки

Поліцейські Дніпра викрили двох працівниць пошти у махінаціях з грошима за посилки

Поштарки привласнили понад 61 тисячу гривень, отримані від клієнтів пошти. На рахунку підозрюваних - 14 ошуканих людей.

Поліцейські встановили, що співробітниці одного з поштових відділень у Петриківському районі видавали посилки, які відправлялись післяплатою, отримувачам, однак гроші за товар залишали собі. Усі оплати підозрювані мали проводити через касу відділення пошти, однак не робили цього. Відомості про отримання товару до електронної бази зловмисниці також не вносили.

Аби приховати правопорушення, в офіційних документах працівниці зазначали, що посилки нібито повернуто відправникам у звʼязку із закінченням термінів зберігання.

За скоєння злочинів слідчі повідомили жінкам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) ККУ.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Гость  (27.01.24 14:41): А вот и другая новость того же рода https://gorod.dp.ua/news/227365 . Давайте попробуем угадать в каком случае украинская фемида будет строже и проявит принципиальность и неподкупность . Відповісти | З цитатою
111  (27.01.24 14:17): Как такие недалёкие люди попадают на такую работу? Ведь хотя бы минимальный уровень интеллекта для неё всё же нужен. Я нисколько не пытаюсь принизить эту профессию, если что, скорее даже наоборот. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті