Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 30 травня 2024
19:03

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині виявили нові зграї лебедів, що зимують

На Дніпропетровщині виявили нові зграї лебедів, що зимують

Зграя цих прекрасних птахів проводить зиму на річці Вовча під Павлоградом та у Кривому Розі.

З глобальним потеплінням клімату все більше перелітних птахів залишається зимувати у наших краях.

Міський сайт систематично розповідає про лебедів та інших птахів, які восени не відлетіли за традицією у теплі краї, а залишилися зимувати у нас.

Нагадаємо, що безліч лебедів зимує у Дніпрі – в яхт-клубі Січ, на озері Курячому та в акваторії річки Дніпро. Зокрема, велику зграю лебедів нещодавно виявили біля Монастирського острова, про що писав наш сайт.

Близько 200 лебедів різних видів цієї зими залишилось у Дніпровсько-Орельському заповіднику, про що ми також повідомляли.

Зграї лебедів було зафіксовано в інших населених пунктах нашої області. А в Кривому Розі дійшло до того, що лебідь влаштувався у… калюжі в самому центрі міста. Екологи визволили гордого птаха з цієї сумнівної водойми і передали до належних умов утримання.

А зараз нові зграї лебедів виявили у Кривому Розі та під Павлоградом. Відео зимуючих під Павлоградом лебедів можна переглянути в наступному відео від «Дніпровської порадниці».


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті