Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 13 червня 2024
17:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі на Робочій Ford зіткнувся з Nissan і перекинувся: у крові водія виявили 1,85 проміле алкоголю

У Дніпрі на Робочій Ford зіткнувся з Nissan і перекинувся: у крові водія виявили 1,85 проміле алкоголю

На вулиці Робочій ввечері 8 лютого сталася ДТП за участі двох автомобілей — Ford та Nissan. На щастя, обійшлось без травмованих, втім, транспортні засоби отримали значні пошкодження.

Нагадаємо, Nissan їхав попереду, а Ford – ззаду. Водій Nissan почав перебудовуватись у крайню ліву смугу для повороту на Театральну. У цей момент Ford зіткнувся з Nissan і перекинувся.

На водія Nissan патрульні склали протокол за ст.124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП за порушення п.10.1 правил дорожнього руху.

Та під час спілкування з водієм Ford інспектори помітили у того ознаки алкогольного сп'яніння. Чоловік погодився пройти освідування. Як виявилося, він був нетверезий. Результат Драгеру — 1,85 проміле в крові кермувальника.

На нього патрульні склали протокол за ч.1 ст. 130 (Керування у стані сп'яніння) КУпАП і відсторонили від керування автівкою.

##: ДТП
Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті