Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
01:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Як вивозять сміття у Дніпрі на вихідні

Як вивозять сміття у Дніпрі на вихідні

Перевірка роботи з прибирання твердих побутових відходів ТОВ «Екологія-Д» у вихідні. Так розпочалась зранку перевірка чергового по місту.

«Прослідкували за роботою в одному з густонаселених районів міста по проспекту Олександра Поля. Вирушили за маршрутом 6039. Прослідкували, як прибирається сміття. Відхилень від маршруту не виявлено. Сміття з наповнених баків забрали, контейнери залишились порожні. Цей сміттєвоз обслуговує сьогодні 236 контейнерів на 109 локаціях, що знаходяться лише на проспекті Поля. Це колосальна робота. Тому вкотре нагадуємо містянам про сплату заборгованості за вивіз сміття. Комунальники починають свій робочий день зрання. Проходять перед робочим днем медогляд, перевіряють на технічну справність сміттєвоз. Перевіряють налаштування GPS-трекерів для оперативної роботи», — прокоментував заступник директора - начальник управління охорони навколишнього середовища департаменту екологічної політики Дніпровської міської ради Ярослав Крисько.

Також нагадали, як заключити договір з офіційним перевізником. Це можна зробити в абонентських відділах за наступними адресами:

- Запорізьке шосе, 68;

- вул. Набережна Заводська, 91-Б;

- просп. Дмитра Яворницького, 88-А;

- вул. Володимира Мономаха, 10;

- вул. Театральна, 5;

- вул. Агнії Барто, 19;

- пров. Крушельницької, 1.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Артем  (11.02.24 09:14): Индустриальный район вывозят каждый день и в выходные работают апнративно не смотря на помехи машин во дворе Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті