Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
02:32

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Мешканець Дніпра намагався заволодіти майном харківських агрофірм на 20 млн грн

Мешканець Дніпра намагався заволодіти майном харківських агрофірм на 20 млн грн

Підозру повідомили трьом особам.

40-літній мешканець Дніпра, будучи організатором та активним учасником створеної ним організованої групи, склав план вчинення злочинів, з яким ознайомив всіх її учасників, розподілив між ними ролі та функції.

Підозрювані підшукували об’єкти для посягання та робили фіктивні документи на майно. Так в липні 2023 року вони вчинили замах на майно одного з аграрних підприємств в Харківській області вартістю 1,46 млн грн.

Через декілька днів навідались до іншої агрофірми області, де намагались заволодіти майном компанії на суму більше ніж 18 млн грн.

Всі злочинні дії були припинені працівниками правоохоронних органів.

Слідство триває. Проведенні обшуки , вилучено грошових коштів на загальну суму 130 000 доларів США. Також перевіряється причетність до вчиненого інших осіб.

Трьом особам повідомлено про підозру за фактом вчинення замаху на відкрите викрадення чужого майна (грабіж), в особливо великих розмірах, вчинене організованою групою, в умовах воєнного стану, та закінченому замаху на противоправне заволодіння майном підприємств з використанням підроблених документів, (ч. 3 ст. 15, ч. 5 ст. 186, ч. 3 ст. 28, ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 206-2 КК України).

До суду подано клопотання про обрання підозрюваним запобіжного заходу у виді тримання під вартою.





Gorod.dp.ua на Facebook.


местный  (13.02.24 02:27): АТБ на подстанции? Там каждый третий покупатель мошенник, рейдер или наркобарыга, а каждый второй высокопоставленный полицейский чин а живут они все вместе в одних и тех же элитных ЖК квартира в которых стоит дороже чем, как они считают, должен получать за свою работу Украинец за сто жизней рабского труда и в элитных частных дворцах через забор друг от друга.
Как говорится: ворон ворону алчные глаза не выклюет.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті