Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 13 червня 2024
12:53

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Цими вихідними у Дніпрі сталося 28 ДТП

Цими вихідними у Дніпрі сталося 28 ДТП

5 із них із потерпілими.

У патрульній поліції нагадують водіям про необхідність суворо дотримуватись правил дорожнього руху. Саме через порушення правил цими вихідними у Дніпрі сталося стільки ДТП.

ДТП з потерпілими сталася на перехресті вулиць Січових Стрільців та Сергія Подолинського. Попередньо, водій автомобіля Audi, що рухавсявулицею Сергія Подолинського, не надав перевагу в русі Volkswagen, водій якого рухався по Січових Стрільців. В результаті зіткнення Volkswagen продовжив некерований рух та врізався у дерево. Постраждали його пасажири. Обох потерпілих шпиталізували. Докладніше можна прочитати тут.

У Чечелівського районі водій автомобіля Лада скоїв наїзд на 18-річну дівчину, що переходила проїзну частину на вулиці Криворізькій по пішоходному переходу. Дівчину шпиталізували до лікарні. Докладніше можна прочитати тут.


На автодорозі М-30 сталося ДТП. Водій автомобіля ЗАЗ з'їхав у кювет. На щастя, кермувальник не постраждав. Автомобіль отримав механічні пошкодження. Як з'ясувалося, у авто відмовили гальма. Водій, аби уникнути зіткнення з іншим транспортниим засобом, виїхав за межі проїзної частини. Патрульні склали на чоловіка протокол за порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів.


На перехресті проспекту Поля та вулиці Ульянова сталося ДТП без потерпілих. Водій автомобіля Mercedes-Bens, керуючись не основним сигналом світлофору здійснив проїзд перехрестя на заборонений сигнал світлофора та скоїв зіткнення з автомобілем Gelly. Обидва авто отримали механічні ушкодження. На водія Mercedes патрульні склали протокол ст. 124 (Порушення ПДР що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП. Докладніше можна прочитати тут.


##: ДТП
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті