Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 13 травня 2024
13:57

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На «безкоштовні» продуктові набори у Кривому Розі витратить 136 мільйонів гривень із бюджету

На «безкоштовні» продуктові набори у Кривому Розі витратить 136 мільйонів гривень із бюджету

Підтримка криворожан нібито безкоштовними наборами продуктів дорого коштує бюджету.

Вкотре активісти Громадської організації «Народний Аудит» спантеличені тендером, що стосується Кривого Рогу.

Як багато хто знає, влада цього міста набирає собі популярність видачею незаможним продуктових наборів. Але це задоволення коштує дуже дорого для бюджету.

У системі Прозорро оголошено тендер на закупівлю продуктових наборів, які коштуватимуть 136 мільйонів гривень. Замовником виступає Департамент соціальної політики Криворізької міськради.

З деталями тендеру можна ознайомитись тут.

З цього приводу, серед інших, дивується Катерина Сич:

«На фіга купувати продуктові набори, які потім люди сплавляють через Olx? Достатньо прийняти програму підтримки ВПО в любій міській чи сільській раді і виділяти потребуючим людям кошти на рахунки. Можна зрозуміти, що таке продовольство (і то не все) вкрай необхідне людям на деокупованих територіях, в зоні, наближеної до бойових дій. Але в глибокому тилу нафіга все це купувати? Пережиток СРСР...чесне слово...талони на черзі мабуть...».



Gorod.dp.ua на Facebook.


считаю так  (19.02.24 08:50): Взял от врагов народа Украины коррупционеров-упырей Вилкулов подачку, продал свой голос поддонкам, должен вместе с ними отвечать за преступления против народа Украины, точно так же как эти твари и за мародёрство и за рейдерство и за умышленный геноцид народа Украины с целью собственной наживы.
Взял от воров и врагов краденное и мародеренное? Стал их сообщником и должен быть наказан наравне с ними!!!
Відповісти | З цитатою
розсмішили  (19.02.24 08:39): Влада Кривого Рогу набирає собі популярність не тим що роздає незаможним продуктові набори а тим що обікрадає людей та робить їх злиднями, знищує Українців шляхом прямого геноциду а потім роздають обікраденим копійчані набори з просрочки бо хто за тих нелюдів окрім тих дурнів голос віддасть. Відповісти | З цитатою
Юрій Олександрович  (18.02.24 07:33): А я полюбляю згущене молоко. Відповісти | З цитатою
Наталия Ивановна  (17.02.24 21:18): А я нуждаюсь в поддержке и благодарна за эти наборы.Мне не лишние эти пол литра масла и пачка сахара. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Игорь  (17.02.24 09:47): Отмывка денег , как и бесплатные троллейбусы и трамваи. вилкулу грабят Кривой Рог. Відповісти | З цитатою
deva  (16.02.24 20:37): чисте відмивання грошей,та йще й до того що тормозки отримують ті хто зовсім не має на них право Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті