Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
04:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кам’янському зіткнулися чотири автівки: дві у дерева (відео моменту)

У Кам’янському зіткнулися чотири автівки: дві  у дерева (відео моменту)

У понеділок, 19 лютого, у Кам'янському на Гімназійному проспекті сталася дорожньо-транспортна пригода. На дорозі зіткнулися Hyundai Elantra, Daewoo Lanos, Renault Logan та Kia.

Hyundai почав виконувати маневр і врізався у Daewoo Lanos червоного кольору. Від зіткнення з Elantra Lanos врізався у дерево на узбіччі.

Далі Hyundai вилетів на зустрічну смугу і зіткнувся з Renault Logan, а потім врізався в дерево. Logan продовжив рух, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з Kia.

За цим фактом патрульні склали протокол на водійку Elantra за статтею 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

На водія Daewoo склали протокол за частиною 3 статті 126 КУпАП (Управління транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів).



##: ДТП
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті