Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
03:47

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Мешканці пошкоджених через ракетний обстріл 25 лютого будинків у Новокодацькому районі Дніпра отримають матеріальну допомогу

Мешканці пошкоджених через ракетний обстріл 25 лютого будинків у Новокодацькому районі Дніпра отримають матеріальну допомогу

У Новокодацькому районі Дніпра через ворожий ракетний обстріл 25 лютого пошкоджено 12 приватних будинків. Три з них, за словами заступниці голови Новокодацької районної адміністрації Анжели Гаращенко, мають достатньо великі ушкодження.

«Від самого ранку 26 лютого на місці пошкоджених будинків працює комісія адміністрації району. Складають акти пошкодженого майна для надання допомоги. Мешканцям цих будинків необхідно звернутися з пакетом документів до адміністрації Новокодацького району: право власності на будинок, земельну ділянку, технічний паспорт на будівлю, документ, що посвідчує особу.

До цього пакета документів додаємо світлини пошкодженого. Разом зі складеним актом усе це направляється до департаменту соціальної політики міської ради для надання матеріальної допомоги від міста. Також мешканці постраждалих будинків можуть подати заявку через «Дію» для участі у програмі «єВідновлення», — пояснила Анжела Гаращенко.





Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті