Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
08:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі на Любарського Mitsubishi зніс стовп та перекинувся: постраждалого затисло в салоні, водій утік

У Дніпрі на Любарського Mitsubishi зніс стовп та перекинувся: постраждалого затисло в салоні, водій утік

У п’ятницю, 8 березня, у Дніпрі сталася ДТП на вулиці Любарського. Там перекинувся Mitsubishi L200. Автівка знесла електроопору. Постраждав пасажир транспортного засобу.

Аварія трапилася близько 0:40 в районі перехрестя Любарського (Белостоцького) з вулицею Каспійською.

Стовп впав на контактну мережу трамвая. Пасажира Mitsubishi затисло в понівеченому транспортному засобі. 50-річний чоловік отримав відкритий перелом правої руки, його шпиталізували. Усі обставини аварії встановлюють.

Як повідомили у департаменті благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради, демонтажем пошкодженої електроопори ще вночі займалися рятувальники, а також працівники КП «Міськсвітло» та «Дніпровський електротранспорт». Вже на ранок зовнішнє освітлення відновили.





##: ДТП
Gorod.dp.ua на Facebook.


цікавий  (08.03.24 19:12): І яку суму перерахував водій Mitsubishi L200 за демонтаж і заміну на нову пошкодженої електроопори якою займалися рятувальники, а також працівники КП «Міськсвітло» та «Дніпровський електротранспорт». Чи все за наші налоги? Чому про це не повідомляєте? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті