Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
16:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі знімає фільм режисер з США

У Дніпрі знімає фільм режисер з США

Площадкою для зйомок став Техничний музей Дніпра «Машини часу». А ще 13 квітня цей музей планує провести у Дніпрі автопробіг "За весною".

Підготовка до цього автопробігу йде на повний хід, і про це в музеї розповіли:

«Автопробіг-зустріч «За весною».

Дата та місце: 13 квітня 2024р. 12:00, район Фестивального причалу.

Мета та завдання: зустріти весну після зимових морозів усупереч усьому. В автопробігу-зустрічі можуть взяти участь автомобілі віком від 35 років, до 1988 року випуску.

Рух вільний із дотриманням ПДР, із включеними фарами. Першими їдуть автомобілі музею «Машини Часу» та найстаріші автомобілі.

Пам'ятайте, що культурно-масові заходи заборонені під час воєнного стану, необхідно, щоб у Вашій машині працювало радіо чи гаджети на випадок оголошення повітряної тривоги.

Завершення автопробігу-зустрічі «За весною»: планується у музеї «Машини Часу», всім охочим учасникам пробігу цього дня музей надається знижка 50% на відвідування музею «Машини Часу».

Три найекзотичніші автомобілі зможуть заїхати наприкінці зустрічі прямо до зали №2 (вибір за директором музею).

Звертаю Вашу увагу, що паркування навпроти музею може прийняти не більше 5 автомобілів, рекомендую паркуватися перпендикулярно до музею по вул. Мандриківський, не перекриваючи виїзди із приватного сектору.

Для всіх учасників зустрічі запланована екскурсія маршрутом нового заходу «НадЗвуквого квесту», а у дворі музею Вас чекатиме мангал з вугіллям, беріть ковбаски та сосиски.

Продемонструйте свій талант шашличника!

На прощання робимо загальну фотографію учасників зустрічі та голосно кричимо: Слава Україні!».

А тим часом у музей приїхав кінорежисер із Нью-Йорка Крістофер Вальтерс.

Як повідомив міському сайту директор музею «Машини часу» Михайло Прудніков, саме у дніпровському музеї режисер зніматиме документальний фільм про українського підлітка, який мріє пов'язати своє життя з машинами.

Що з цього вийде, покаже час.

А ось те, що в нашому музеї американському режисеру дуже сподобалося – це вже факт, що відбувся. Як за секретом повідомив Міський сайт Михайло Прудніков, Крістофер Вальтерс загорівся ідеєю зняти видовищний промо-ролик для популяризації Дніпровського музею в усьому світі. Зараз триває підготовка і до цієї роботи.

Ознайомитись з однією з робіт цього відомого режисера можна за наступним посиланням.

Фото - "Машини часу".






Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті