Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
16:46

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У дніпровських школах обладнують нові кабінети праці

У дніпровських школах обладнують нові кабінети праці

Для сучасних школярів дуже важливо навчитися робити щось корисне своїми руками!

Ця проблема знайома більшості батьків школярів. Підлітки проводять майже весь вільний час за комп'ютерами та гаджетами. А, подорослішавши, практично нічого не вміють зробити по дому та господарству.

Тому важливість трудового навчання у школах – величезна!

У школах Дніпра продовжують обладнати найсучасніші кабінети трудового навчання. Незабаром такі кабінети відкриються ще у двох школах.

Про це повідомив Дмитро Кисилевський:

«Нові сучасні кабінети праці незабаром отримають школи №121 (Райончик) та №24 (Молодогвардійська). Створюємо умови, де дитина полюбить щось виробляти своїми руками. У класи вже завезли меблі, обладнання та інструменти. Є фрезерувальний, точильний та заточний верстати, різноманітний ручний інструмент.

Попереду монтажні роботи. Після цього клас буде готовий приймати учнів. Ще до широкомасштабного вторгнення росіян у цих школах був проведений капітальний ремонт підлоги, стін, стелі, оновлення електричної проводки та вікон. На два роки проект був заморожений, але тепер, коли школи бодай обмежено запрацювали очно, вирішили його відновити.

Цей проект ми реалізуємо з думкою про дефіцит спеціалістів робочих професій, який останніми роками дуже загострюється в Україні. Навчившись працювати на верстатах, дитина після закінчення школи може закріпити знання у професійному училищі і потім легко знайти роботу з гідною зарплатою. Кваліфікований зварник чи оператор верстата з ЧПУ легше влаштується на роботу і матиме кращий дохід, ніж багато професій з вищою освітою.

Раніше аналогічні кабінети праці були відкриті у школі №39 на Синельниківській (ж\м Північний), № 69 школі на Софії Ковалевської (ж\м Образцова) та №147 на Лівобережному-3.

Ворог своїми обстрілами не змусить нас перестати думати про майбутнє».

Фото зі сторінки Дмитра Кисилевського.





Gorod.dp.ua на Facebook.


Опыт Колумбии  (15.03.24 13:04): Сначала развалили все учкомбинаты и списали все станки с кабинетов труда, а теперь создаем заново. Браво! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті