Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 30 травня 2024
11:34

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Прихисток «Мамине щастя» у Дніпрі нині допомагає 14 жінкам та 17 дітям, які постраждали від домашнього насилля

Прихисток «Мамине щастя» у Дніпрі нині допомагає 14 жінкам та 17 дітям, які постраждали від домашнього насилля

Дніпро продовжує допомагати жінкам та дітям, які постраждали від домашнього насилля.

В таку ситуацію потрапила тридцятирічна Олена. Батько її дітей лишив її вагітною без даху над головою та намагається відібрати двох доньок. Тож жінка звернулась за допомогою у «Мамине щастя».

«Тут прийняли дуже добре. Коли я з пологового приїхала, у мене тут вже все було готове: дитяче ліжко, памперси та інші необхідні речі для малюка. Крім цього, тут кожні 10 днів надають пакунок з продуктами та речами для доньки. Також у нас є психологи, які підтримують нас та надають психологічну допомогу. Зараз старша донька з батьком, але мені допомагають тут у судових баталіях, аби дві мої доньки були зі мною. Також чекаю на квартиру, яку маю отримати, бо я сирота. Вдячна за те, що у місті є такий центр, де можна отримати необхідну допомогу, коли опинився у скруті», - поділилась підопічна Центру соціальної підтримки дітей та сімей «Мамине щастя» Олена.

Цей центр має два відділення - для жінок з дітьми та для жінок без дітей. Дніпро - єдине місто в Україні, в якому є такий поділ Центру на відділення - для комфорту та кращого задоволення потреб жінок.

«Ми забезпечуємо жінок тимчасовим притулком та іншими послугами на умовах стаціонарного перебування: психологічною, соціальною, юридичною допомогою. Максимальний термін перебування у центрі – 9 місяців. Ми також вжили усіх необхідних заходів безпеки: на вході встановлені сталеві двері, цілодобово працюють чергові адміністратори, які мають пристрій для миттєвого виклику охорони, а адреси відділень центру засекречені. На сьогодні у центрі допомогу отримують 14 жінок та 17 дітей, з них: 6 та 6 відповідно - з числа ВПО; 2 жінки та 1 дитина - постраждалі від насильства», - поділилась директорка центру соціальної підтримки дітей та сімей «Мамине щастя» Дніпровської міської ради Марина Земенкова.

Торік для комфорту жінок та дітей тут провели поточний ремонт приміщення: оновили кімнати, кабінети працівників, їдальні, кухні, коридори та інші зони.

«Також тут встановили систему вентиляції, замінили сантехніку в житлових відсіках, оновили кахлеве покриття в усіх санвузлах, оновили підлогу, замінили вікна на більш тепло- та енергозберігаючі. Додам, що тут жінки можуть знайти не просто прихисток, а й отримати соціальну, психологічну, юридичну допомогу. Відділення для матерів з дітьми, яке ми щойно відвідали, оснащене усім необхідним для стаціонарного перебування жінок з малечею. Воно не просто комфортне, а головне - безпечне. Тут роблять усе необхідне, аби жінки та їх діти почувались добре і могли підготуватись до самостійного життя поза центром», - розповів заступник міського голови, директор департаменту соціальної політики Дніпровської міської ради Едуард Підлубний.

Звернутись до центру можна за телефонами:

+(38) 099 520 79 18 - відділення для жінок з дітьми;

+(38) 099 520 79 34 - відділення для жінок без дітей.






Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  В Україні з липня планують збільшити вартість бензину та дизелю (12)

•  Суд зобов’язав мерію Дніпра зберегти історичну будівлю Палацу профілактики (12)

•  Метрополітен Дніпра проведе консультації з підрядниками для добудови 3 станцій (11)

•  Стеллу «Дніпро» знесуть, проте нову встановлювати не будуть. Чому? (7)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  У Дніпрі відкрився вечірній базар у дворі старого цирку біля Центрального ринку «Озерка» (5)

•  На Дніпропетровщині в наслідок аварії за участю «ЗАЗ» та «Daewoo» є загиблий та постраждалі (5)

•  До України повертається пил з Сахари (5)

•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (4)

•  На Дніпропетровщині пенсіонерка збирала черешню і впала зі драбини у вигрібну яму (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті