Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
21:33

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

П'яний водій Nissan вилетів у кювет і намагався відкупитись від відповідальності

П'яний водій Nissan вилетів у кювет і намагався відкупитись від відповідальності

Водій з ознаками алкогольного спʼяніння та без відповідних документів на авто запропонував співробітникам поліції 5 тисяч гривень, щоб уникнути адміністративної відповідальності. У результаті йому загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

22 березня близько 11.00 чоловік, керуючи автомобілем Nissan Maxima, не впорався з керуванням та злетів у кювет. Побачивши поліцейських, водій намагався покинути місце ДТП. Однак правоохоронці затримали його. Спілкуючись із керманичем, поліцейські помітили у нього явні ознаки алкогольного спʼяніння. Також у чоловіка не було при собі відповідних документів на автомобіль.

Аби поліцейські не складали адмінматеріали за виявлені правопорушення, водій запропонував їм гроші. Поліцейські попередили керманича про кримінальну відповідальність за давання хабаря, але це його не зупинило. Він прийшов до відділення поліції та у службовому кабінеті поклав на стіл 5000 тисяч гривень.

На водія поліцейські склали адміністративні матеріали за ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів), ч.1 ст.124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП, ч.1 ст.130 (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого спʼяніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

За пропозицію хабаря слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).


Gorod.dp.ua на Facebook.


Сльозьі чушпана  (01.04.24 07:23): Если зубьі рьіжие есть, в первую очередь изьімаются при приеме. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті