Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 30 апреля 2024
00:34

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Баскетболисты «Днепра» получили горячий привет с фронта

Баскетболисты «Днепра» получили горячий привет с фронта

Огромную благодарность нашим спортсменам высказали воины 151-й отдельной механизированной бригады.

БК «Днепр» постоянно поддерживает наших защитников. Клуб регулярно отправляет на фронт помощь. А когда было разрешено проводить игры со зрителями, самыми почетными гостями матчей всегда становятся украинские воины.

Так было и на недавних четвертьфинальных матчах Суперлиги с «Галичиной». Как сообщал Городской сайт, игры смогли посетить воины 151 ОМБр.

А теперь в бригаде выразили специальную благодарность днепровскому клубу:

«Баскетбол як нагорода.

На думку багатьох цивільних, військові наразі тільки тим і займаються, що воюють або готуються воювати. І в цьому вони майже праві, адже бойова підготовка дійсно відбирає левову частку встановленого часу. Але колись потрібно й відпочивати, аби потім з новими силами – на полігон чи на стрільбище. Дуже цікавий приклад дозвілля з користю нещодавно випробували у мотопіхотному батальйоні 151-ї окремої механізованої бригади.

Річ у тім, що восьмеро кращих піхотинців були заохочені відвідинами баскетбольного матчу першого раунду плей-офф Суперліги України за участі БК «Дніпро» та БК «Політехніка-Галичина», який проходив у Дніпрі. Попередньо БК «Дніпро» відгукнувся на пропозицію військових нашої бригади й надав безкоштовні квитки для шанувальників у «пікселі». Чи то спортивна фортуна була поблажливою, чи то підтримка своїх шанувальників зіграла свою роль, але дніпряни практично розгромили гостей, взявши гору з більш як подвійною очковою перевагою.

Опісля матчу дніпровські баскетболісти підійшли до бійців зі 151-ї, привіталися кожен з кожним та розписалися на бригадному прапорі. Передбачається цей стяг з підписами та побажаннями від БК «Дніпро» виставити на аукціон, а отримані таким чином кошти спрямувати на потреби бригади.

Це перший такий приклад співпраці з дніпровськими баскетболістами, але, сподіваємось, не останній, бо військові зі 151-ї ОМБр отримали запрошення від БК «Дніпро» наживо на безоплатній основі переглядати будь-які його матчі. Тож бійці стали більш ніж уважно вивчати календар українського баскетболу, а заразом й підтягувати свою виучку у ратній справі. Адже побути кілька годин глядачем на спортивних трибунах — це не тільки можливість повболівати та відпочити, а передусім нагорода, котрою заохочуються найкращі військові».

Фото БК «Днепр».





Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (15)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (15)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (11)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (10)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (9)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (4)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте