Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
11:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі на Бульварі Слави масово розквітли тюльпани

У Дніпрі на Бульварі Слави масово розквітли тюльпани

У Дніпрі на Бульварі Слави зараз можна спостерігати чарівне видовище. Тут вже розквітли яскраві тюльпани. Аномально тепла погода у цьому році посприяла активному цвітінню квітів у Дніпрі.

Спочатку дніпряни милувалися різнокольоровими крокусами, а тепер у парках та скверах мешканці та гості міста радіють чарівним магноліями. Майже одночасно з ними розквітли і тюльпани – одні з найголовніших символів весни, – передає «Наше Місто».

Аномально тепла зима та ранній початок весни подарували дніпрянам можливість насолодитися цвітінням прекрасних тюльпанів на місяць раніше, ніж зазвичай. Зараз бульвар Слави перетворився на справжній квітковий рай.

Разом із теплим весняним сонцем і активним пробудженням природи тюльпани налаштовують на романтичний настрій та створюють виняткову атмосферу. Люди, проходячи бульваром, не втомлюються дивуватися цьому природному диву. Дехто зупиняється, аби сфотографувати цю красу, із задоволенням позуючи поруч із яскравими бутонами тюльпанів. Інші просто насолоджуються відпочинком серед цієї весняної краси, на мить забуваючи про буденні турботи.

Тюльпани на бульварі Слави стали не лише символом весняного пробудження, а й втіленням краси природи, яка завжди радує і надихає. Їхні яскраві пелюстки і неповторний аромат створюють неповторну атмосферу романтики та спокою, яка зараз панує у серці міста.

Фото: Валерій Кравченко







Gorod.dp.ua на Facebook.


Лівобережний-3  (09.04.24 08:36): Теж таке чудо. Хоч на старості побачила , як могли б жити. Відповісти | З цитатою
Правда с обрезом  (09.04.24 01:19): Сейчас такие времена, лучше б бурятчки посадили! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті