Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
03:43

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпровський футболіст вийшов у півфінал Ліги чемпіонів і може зіграти проти Мессі

Дніпровський футболіст вийшов у півфінал Ліги чемпіонів і може зіграти проти Мессі

26-річний захисник Євген Чеберко – вихованець Дніпропетровського УФК, але зараз він став зіркою клубу «Коламбус Крю» із США.

Уболівальники ФК «Дніпро» ще пам'ятають виступи Євгена за наш клуб у 2016-17 роках.

Потім клуб припинив своє існування, а Євген продовжив кар'єру в «Зорі», Австрії та Хорватії. Встиг зіграти один матч за збірну України.

З минулого року він захищає кольори клубу «Коламбус Крю» із США.

Ця команда сенсаційно пройшла до півфіналу Ліги чемпіонів Америки, обігравши мексиканського гранда, клуб «Тигрес». Тепер «Коламбус» може зіграти проти «Інтера» з Майами, за який грає легендарний Мессі.

Як повідомляє Трибуна, великий внесок у цей успіх зробив екс-дніпровський футболіст:

«Вихованець ДВУФК і дніпровської Академії Євген Чеберко вийшов з "Коламбусом" до півфіналу Кубка чемпіонів КОНКАКАФ - американський клуб пройшов в серії післяматчевих пенальті мексиканський "Тігрес". Протягом матчу-відповіді українець виграв вісім єдиноборств та здійснив п'ять відборів — за обома показниками він став найкращим захисником "Коламбуса".

«Коламбус Крю» пройшов у півфінал Кубку Чемпіонів КОНКАКАФ в захоплюючому стилі, обігравши мексиканського гранда «Тігрес» 4:3 в серії пенальті після нічиї 1:1 у матчі-відповіді на «Естадіо Універсітаріо».

23-річний голкіпер Патрік Шулті зробив декілька значних сейвів у вирішальній серії, виправившись за помилку, що призвела до гола «Тігрес». Дієго Россі також забив надважливий м'яч на 59-й хвилині, зрівнявши рахунок. Тепер чинний чемпіон МЛС зіграє проти переможця пари «Інтер Маямі» - «Монтеррей», щоб вирішити, хто отримає квиток у фінал 2 червня.

Ця перемога стала першою для команд МЛС в серії пенальті проти мексиканського супротивника у нього вдома.

Россі та особливо Шулті, що жодного разу до цього не брав м'ячі в серіях пенальті, неодмінно стали героями заголовків спортивних медіа, але роль нашого співвітчизника Євгена Чеберка також варта уваги.

Український захисник вийшов в стартовому складі та відіграв всі 120 хвилин. Його точність передач, 92,6%, стала найкращою серед всіх гравців обох команд. Крім того:

- успішних спроб відбору м'яча 5/5 (100%)

- наземних дуелей 7/8 (88%)

- верхових дуелей 1/1 (100%)

- 4 винесення м'яча

- 3 повернень володіння

Євген точно запам'ятається нападнику «Тігрес» Андре-П'єру Жиньяку, відбігавши при цьому 210 хвилин за останніх три дні. В соцмережах вболівальники «Коламбуса» вибачаються за те, що мали сумніви на його рахунок на початку».



Gorod.dp.ua на Facebook.


Уважаимая ридакцея  (12.04.24 23:17): Ця команда сенсаційно пройшла до півфіналу Ліги чемпіонів Америки

Коламбус Крю» пройшов у півфінал Кубку Чемпіонів КОНКАКАФ

...


Разберитесь кто куда прошол а потом про Месси расказуйте
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті