Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
18:48

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Уряд ухвалив 2 рішення щодо модернізації мережі ВНЗ на Дніпропетровщині

Уряд ухвалив 2 рішення щодо модернізації мережі ВНЗ на Дніпропетровщині

Модернізація мережі ЗВО є частиною комплексної трансформації системи вищої освіти. І кінцева мета тут — підвищення якості освіти.

Про це повідомив Міністр освіти і науки Оксен Лісовий.

Через російське вторгнення у 2014 році Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського був релокований до Кривого Рогу, де працював останні 10 років. Тепер заклад приєднають до Криворізького національного університету, а після деокупації Донецька він зможе знову відновити роботу в рідному місті.

Також уряд ухвалив рішення про приєднання Придніпровської державної академії фізичної культури і спорту до Українського державного університету науки і технологій у Дніпрі.

Мета цих об’єднань — посилити кадровий потенціал, збагатити освітні програми, поліпшити матеріально-технічну базу для студентів. А ще — створити ширші можливості для міжнародної співпраці та залучення інвестицій, зокрема від Світового банку.

Важливо, що як і в попередніх кейсах об’єднань, студенти продовжать здобувати освіту на обраних спеціальностях та за тими ж самими умовами. Бюджетні місця зберігаються, вартість навчання за контрактом також.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Парадокс  (26.04.24 13:52): З точки зору міністерства освіти, або технологи без фізкультури виростали малокваліфікованими, або ж спортсменам нині без технологій нікуди. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті