Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
23:26

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі відбувся матч футбольних легенд

|«« «« »» »»|

Ветерани ФК «Дніпро» присвятили цю гру 79-м роковинам перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні.

Нагадаємо, що ця дата відзначається сьогодні, 8 травня.

А вчора ввечері у Дніпрі пройшов матч футбольних легенд на честь цієї дати та пам'яті загиблих воїнів ЗСУ.

Про цю гру в обласній Асоціації футболу повідомили:

«Асоціація футболу Дніпропетровської області спільно з Відділенням НОК України у Дніпропетровській області провели в Дніпрі традиційний футбольний матч до Дня памʼяті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, який відзначається 8 травня. Зустріч ветеранів ФК «Дніпро» та FC «Concord» присвятили також пам’яті загиблих воїнів ЗСУ.

Напочатку церемонії відкриття Виконавчий директор Асоціації футболу Дніпропетровської області Ярослав Деревʼянко побажав всім присутнім міцного здоровʼя, успіхів та мирного неба над головою, а Виконавчий директор Відділення НОК України в Дніпропетровській області Олександр Пшеничников вручів невеличкі презенти ветеранам, які особливо їх потребують!

Загальна світлина на памʼять і потім сама гра. Олександр Поклонський, Олександр Червоний, Василь Лябік, Олег Шелаєв та багато інших легенд нашого футболу зійшлись у протистоянні з молодими футболістами FC «Concord» у підсумку здобувши перемогу з рахунком 4:3!

З трибун за перебігом футбольного матчу жваво слідкували ветерани дніпровського футболу: 94-річний Анатолій Гладкий, 85-річний Валерій Лапшин, 85-річний Герман Кудзієв…

Але, найголовніше, шо ветерани, молоде покоління та наші поважні захисники зустрілись в одному місці задля вшанування памʼяті наших полеглих героїв!».

Фото – Обласна асоціація футболу та Дніпропетровське відділення НОК.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті