Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
15:23

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Поліцейські Дніпра оперативно затримали чоловіка, який наніс тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть людини

Поліцейські Дніпра оперативно затримали чоловіка, який наніс тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть людини

Конфлікт між фігурантом та потерпілим виник під час проведення сумісного дозвілля. Поліцейські затримали нападника за місцем його мешкання.

11 травня до поліції надійшло повідомлення про, те що біля одного із будинків по вулиці Данила Нечая виявлено тіло 49 - річного чоловіка. Працівникам поліції вдалось встановити, що 10 травня між потерпілим та 24- річним чоловіком виникла сварка, під час якої підозрюваний вдарив по обличчю знайомого. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер.

Того ж дня оперативники кримінальної поліції відділення №7 спільно з оперативниками Дніпровського районного управління поліції затримали 24-річного чоловіка в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

11 травня слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - позбавлення волі на строк до 10 років.

Досудове розслідування триває.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті