Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
13:32

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Зможе працювати як на ремонтах колій, так і в разі надзвичайних ситуацій. До Дніпра з Японії прибув сучасний екскаватор-навантажувач

Зможе працювати як на ремонтах колій, так і в разі надзвичайних ситуацій. До Дніпра з Японії прибув сучасний екскаватор-навантажувач

До Дніпра з Японії прибув сучасний екскаватор-навантажувач. Ця гуманітарна допомога була надана в рамах укладеної грантової угоди між Урядом України та Японським агентством міжнародного співробітництва (JICA).

Екскаватор зможе працювати на ремонтах колій, аварійних роботах. У разі надзвичайних подій він також буде корисним. Його можна використовувати для розбирання завалів, ліквідації наслідків прильотів тощо.

«Сьогодні до нашого комунального підприємства прибула перша одиниця гуманітарної допомоги від Японії. Підкреслюю, що йдеться саме про наше КП. До Дніпра і раніше надходила допомога з Японії. Це екскаватор-навантажувач. Зараз ця техніка стане на баланс нашого комунального підприємства. Ми дуже вдячні за цю допомогу. Техніка дійсно якісна та сучасна. Сподіваємось на подальшу співпрацю з японськими партнерами», — прокоментував Нікіта Керенцев, провідний фахівець КП «Дніпровський електротранспорт» Дніпровської міськради.





Gorod.dp.ua на Facebook.


Вася  (21.05.24 13:36): У него руль правый или левый? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті