Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
16:18

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Підсумки роботи облради та плани на2013 рік

Підсумки роботи облради та плани на2013 рік
Голова обласної ради подякував депутатам за ефективну роботу та визначив основні напрямки роботи облради на 2013 рік.

21 грудня голова обласної ради Євген Удод за участі голови облдержадміністрації Олександра Вілкула провів останню у 2012 році сесію Дніпропетровської обласної ради шостого скликання.

В ході пленарного засідання депутати прийняли обласний бюджет та програму соціально-економічного розвитку регіону на 2012 рік, а також ряд основних регіональних програм.

Майже 90 відсотків обласного бюджету – це соціально захищені видатки, - зазначив голова обласної ради Євген Удод. - Це рішення дозволить нам забезпечити подальший розвиток регіону та функціонування усіх об'єктів соціально-культурної сфери, виплату заробітної плати бюджетним організаціям. Ми ставимо перед собою та усіма органами влади регіону завдання не збавляти темпи соціально-економічного зростання і з перших днів нового року активно працювати на розвиток регіону.

Голова обласної ради відзначив ефективну роботу Дніпропетровської обласної ради у 2012 році та подякував депутатам регіону усіх рівнів за ефективну роботу, за відповідальний підхід до справи, за увагу до людей: «Таке ставлення до своїх депутатських обов'язків зміцнює довіру між владою й громадськістю, що є базовою умовою для успішного проведення політики модернізації, розпочатої нашим Президентом Віктором Федоровичем Януковичем та для реалізації програм і проектів регіонального і місцевого розвитку».

У 2012 році обласна рада провела 7 пленарних засідань, в ході яких прийнято 370 рішень, що торкалися усіх без виключення сфер обласної економіки, систем соціального забезпечення, екології, освіти і культури.

Головним критерієм цих рішень було створення нової якості роботи з громадянами, надання їм прозорих та оперативних послуг, створення нової якості виховання і навчання дітей і юнацтва, нової якості благоустрою наших міст і населених пунктів, нової якості довкілля – усього того, з чого, зрештою, складається якість життя кожної окремої людини, - зазначив Євген Удод.

Успіхи нашого регіону, який, за підсумками 2012 року залишається одним з безперечних лідерів України за показниками економічного зростання, припливом інвестицій і зміцнення соціального захисту громадян, стали можливими завдяки трьом основним чинникам: по-перше, це потужна підтримка ініціатив і проектів Дніпропетровщини з боку Президента і Уряду України; по-друге, це командна робота обласної влади усіх рівнів на чолі з губернатором області Олександром Вілкулом; по-третє - це залученість та пряма зацікавленість громадян в успішній реалізації проектів місцевого розвитку. Їх відповідальність за досягнення, збереження і примноження результатів цих проектів, - підкреслив голова обласної ради. - Місцеві громади повірили у свої сили і активно включилися в процеси перетворень на різних рівнях і в різних сферах. Люди упевнені в тому, що їх почини будуть підтримані владою, що є реальні можливості - об'єднуючи ресурси країни, області, міжнародних програм і організацій, місцевого соціально-відповідального бізнесу і власні засоби - змінювати життя на краще. Саме тому ми продовжуватимемо системну роботу по виконанню усіх ключових програм, спрямованих на розвиток регіону, та проектів місцевого розвитку.

«Злагоджена робота органів влади і місцевого самоврядування, підвищення якості цієї роботи, відкритість до діалогу з громадами і громадянами, дозволяють нам упевнено рухатися шляхом стійкого соціально-економічного розвитку регіону. Рухатися до основної, поставленої нашим Президентом мети - досягненню нових, високих стандартів якості життя наших земляків. Це завдання є для нас пріоритетом № 1 і в році, що настає. Упевнений, що нам з вами під силу її виконання, - наголосив Євген Удод.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Федя  (24.12.12 07:26): Даешь покарщення в 2 раза больше))) Відповісти | З цитатою
321  (23.12.12 20:55): Что не говори, а в городе сделано больше, чем за все время правления Куличенко. Теперь абсолютно ясно, что он полный ноль. Не ясно - зачем он нужен. Відповісти | З цитатою
123  (23.12.12 20:17): Верю молодым руководителям области. Молодцы! А эти комменты от дебилов, которые в своей короткой жизни еще ничего не сделали. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Микола  (22.12.12 17:35): Уважно вчитайтесь що там написано. Вода-вода... Дніпропетовцям потрібні -добробут (страшенна бідність, перші по вимиранню,спіду, туберкульозу , по забрудненню довкілля, невдачна медреформа, тощо); безпека (появилися навіть вбивства бізнесменів та простих громадян, теракти, пальма першості в Україні по злочинності; повага їх прав і свбод( згадайте нещодавні вибори до ВР). Елементарні показники... Потрібно добросовісно відноситися до виконання своїх обов"язків як "губернатору", так і голові-легше буде звітувати Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Лысый Х.  (22.12.12 16:31): Даже на фото Лысины лосняться...вот вам и итоги... Відповісти | З цитатою
не вася  (21.12.12 22:54): а ГДЕ ЖЕ ИТОГИ ? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Пшено  (21.12.12 16:27): Обеспечение социальной сферы необходимый минимум! Слава богу что наш облсовет это осознаёт! Відповісти | З цитатою
Ипанутые лыжи  (21.12.12 14:15): ..и то ГИ.. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті