Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
16:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Олександр Вілкул представив нового голову Дніпропетровської облдержадміністрації

Олександр Вілкул представив нового голову Дніпропетровської  облдержадміністрації
Указом Президента України Віктора Януковича від 24 грудня 2012 року головою Дніпропетровської облдержадміністрації призначений Дмитро Колєсніков. Нового губернатора Дніпропетровщини представив віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул.

«Дніпропетровська область - провідний регіон України, регіон-лідер, який має величезне значення для соціально-економічного благополуччя всієї країни. Дніпропетровщина має продовжувати розвиток, спираючись на ті результати, які досягнуто за останні три роки. Дніпропетровщина - це наш рідний регіон. І Дмитро Валерійович Колєсніков – наш земляк. Впевнений, що під керівництвом Дмитра Валерійовича буде продовжена ефективна конструктивна робота щодо подальшого соціально-економічного розвитку Дніпропетровщини в рамках реалізації Програми реформ Президента України Віктора Януковича», - сказав віце-прем’єр-міністр України.

Олександр Вілкул зазначив, що Дмитро Колєсніков, працюючи у центральних органах влади – у парламенті, під час керівництва Міністерства промислової політики та Держагентства України з управління державними корпоративними правами та майном,– завжди знаходився в тісному співробітництві з Дніпропетровською областю. В тому числі, як депутат Дніпропетровської облради, працював для розвитку рідного регіону.

«За ці три роки під керівництвом Олександра Юрійовича Вілкула Дніпропетровський регіон вийшов на новий якісний етап розвитку. Високу оцінку ефективності роботи в області дав наш Президент Віктор Федорович Янукович і Прем'єр-міністр Микола Янович Азаров. Президентом України мені довірене завдання забезпечити подальший ефективний розвиток Дніпропетровської області. Будуть продовжені масштабні проекти і перетворення, які тут розпочато. Це стратегічні проекти, які важливі для тримільйонної Дніпропетровській області», - сказав голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков.

Він підкреслив, що Дніпропетровська область - це регіон професіоналів, людей, які вміють працювати на результат. «Попереду у нас багато роботи по виконанню поставлених завдань. Ми будемо тримати високі стандарти в роботі», - сказав Дмитро Колєсніков.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

12  

Дмитрий Бик  (26.12.12 12:10): «Плохие чиновники избираются хорошими гражданами, которые не голосуют».
!!!Читайте: «Спецназ» Верховной Рады и ГПУ:
http://job-sbu.org/spetsnaz-verhovnoy-radyi-i-gpu-samoprovoz glashennyie-veteranyi.html
Дмитрий Бик  (26.12.12 12:09): 18 минут полезной информации об уголовной политике: http://youtu.be/rptidgRurh4
Хамза  (25.12.12 16:55): ну кто виноват, что днепровцы такие толерантные, поверхностные и пассивнорасхлябанные, еще и любители легкой жизни? вот вас и обставили донбассовские, а потом и провинция - Кривбасс, умеете только повторять: КАКАЯ РАЗНИЦА...? Обговорення: 1
Хамза  (25.12.12 16:46): птушник
perevozki  (25.12.12 16:19): Видно что пришол новый губернатор,дороги нечищены!!!
TICK  (25.12.12 14:46): я немножко недопонимаю, почему мы из города неудачника к себе царей берем? у нас в Днепре что умных людей нет? или у нас настолько умные что семье яныка служить не хотят? Обговорення: 1
teshik  (25.12.12 12:58): Вилкул нормальный паренёк был, жалко что ушёл. Обговорення: 1
ПациентСМИгрени  (25.12.12 12:27): Спасибо за ПРедставление.
1

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті