Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
13:31

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

58 мільйонів гривень за видачу ліцензій на торгівлю алкоголем та тютюном

58 мільйонів гривень за видачу ліцензій  на торгівлю алкоголем та тютюном
Протягом 2012 року суб'єкти господарювання Дніпропетровської області отримали 10420 ліцензій, які надають їм право здійснювати оптову та роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами.

Одночасно в області посилено контроль за недопущенням продажу суб'єктами господарювання алкогольних напоїв та тютюнових виробів особам, які не досягли 18 річного віку. Протягом 2012 року в області зафіксовано 86 таких порушень, які скоювали, в тому числі, крупні торгівельні центри. Зокрема, такі випадки зафіксовано в супермаркетах міст Дніпропетровська та Нікополя.

По фактам реалізації горілчаної та тютюнової продукції неповнолітнім податківці застосували до порушників штрафні санкції та анулювали 64 ліцензії.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Микола  (31.01.13 17:55): А сколько денег поступит в бюджет если лицензия на продажу алкоголя и табака будет одна - государственная? Відповісти | З цитатою
он  (31.01.13 17:01): Я за то что бы сделали запрет до 21 года.. А то наша молодежь хромает от всего этого! Лучше бы больше спортивных площадок бы сделали.. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Алёна  (31.01.13 15:06): отравление населения продолжается!!!до тех пор пока будут продаваться алкогольные напитки и табак вместе с продуктами питания,будут их покупать дети и спаиваться взрослые.наркотики должны либо не продаваться вообще,либо в специализированных магазинах в определённое время и за очень дорого. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті