Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
01:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Підтримай дніпропетровських спортсменів у боротьбі за звання «Герой спортивного року»!

Підтримай дніпропетровських спортсменів у боротьбі за звання «Герой спортивного року»!
Премію «Герої спортивного року» в Україні називають національним «спортивним Оскаром». Її мета – підвести підсумки року та нагородити найкращих спортсменів, тренерів, команди, фахівців з усіх видів спорту.

Нововведенням цього року стала номінація «Народний вибір», до числа претендентів якої увійшли Олімпійські чемпіони Лондона-2012, зокрема, олімпійські чемпіонки з Дніпропетровської області. Вирішальною у визначенні переможця в номінації стане думка уболівальників та прихильників спорту. Ви можете підтримати свого улюбленця шляхом голосування в мережі Інтернет.

Проголосувати за свого спортивного героя всі бажаючі зможуть з 18 лютого по 5 березня на офіційних сайтах Національного олімпійського комітету України , а також в групах НОК України/Олімпійська команда в соціальних мережах: «Вконтакте», «Facebook» та «Google+».

Серед претендентів у номінації «Народний вибір» Дніпропетровщину представляють олімпійські чемпіонки з академічного веслування у парній четвірці Яна Дементьєва, Анастасія Коженкова, Наталія Довгодько, Катерина Тарасенко.

Переможці премії «Герої спортивного року», зокрема у номінації «Народний вибір», стануть відомі під час VII Всеукраїнської урочистої церемонії, яка відбудеться в березні.

Голосуй за олімпійських чемпіонок з Дніпропетровщини! Підтримаємо разом наших спортсменок у боротьбі за звання «Герой спортивного року».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті