Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
12:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровщина має одну з найрозвиненіших фізкультурно-спортивних інфраструктур в Україні

|«« «« »» »»|

Євген Удод взяв участь у IV звітно-виборній Асамблеї Дніпропетровського обласного відділення Національного олімпійського комітету.

На засіданні був присутній Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка, голова Дніпропетровського обласного відділення НОК Андрій Павелко, представники обласної та міської влади, члени обласного відділення НОК.

- Одне з головних завдань керівництва області – приділяти гідну увагу нашим спортсменам, створювати відповідні умови для їх професійного розвитку та забезпечити належну підтримку ветеранам спорту. Ми повинні докласти всіх зусиль, аби вкотре довести, що спорт у нашій області посідає важливе місце, а наш регіон послідовно працює в цьому напрямку. Зокрема, з адля цього на XVIII сесії Дніпропетровської обласної ради депутатами була прийнята Цільова комплексна програма розвитку фізичної культури і спорту в Дніпропетровській області до 2016 року, - зауважив Євген Удод.

Наразі область має одну з найбільш розвинених фізкультурно-спортивних інфраструктур в Україні – це близько 7,4 тисяч спортивних споруд, де зі спортсменами займаються 5,5 тисяч висококваліфікованих тренерів та інших штатних фізкультурних працівників.

У регіоні закладений міцний фундамент для підготовки спортсменів високого класу: працюють 118 дитячо-юнацьких спортивних шкіл, у тому числі 11 – спеціалізованих олімпійського та 1 – паралімпійського резерву, вище училище фізичної культури, обласна школа вищої спортивної майстерності, центр олімпійської підготовки, інститут фізичної культури і спорту та коледж фізичного виховання. Крім того, на Дніпропетровщині діють 4 бази олімпійської підготовки.

Після обговорення планів розвитку олімпійського руху в регіоні делегати конференції переобрали голову Дніпропетровського обласного відділення НОК України – ним вдруге став Андрій Павелко. Під час засідання були нагороджені спортсмени, які зробили особливий внесок у розвиток та популяризацію спорту в області.

- Як наголошує наш Президент Віктор Янукович, сьогодні пріоритетом реалізації державної політики України в сфері спорту є створення сучасної інфраструктури, необхідної для підтримки здібностей обдарованої молоді у дитячо-юнацькому спорті, а також підготовки спортсменів високого класу, - зазначив Євген Удод.

Gorod.dp.ua на Facebook.


атлет  (21.03.13 21:18): В области и областном центре НИ ОДНОГО нормального стадиона Відповісти | З цитатою
Тренер  (18.03.13 17:17): "...в регионе заложен крепкий фундамент для подготовки спортсменов высокого класса: работают 118 детско-юношеских спортивных школ..."

- а точнее не смогли сформулировать, что не просто работают наши ДЮСШ, а при таких шикарных условиях просто выживают все эти школы... при этом, кое-как и в большей степени на собственном энтузиазме.

И где же находятся все эти спортивные базы и прочие сооружения ?

Снова слова и всё по-прежнему в нашем городе - продолжают людям пускать пыль в глаза.
Печально... -(
Відповісти | З цитатою
Денис Минин  (18.03.13 12:52): Смешно))) Відповісти | З цитатою
спорт  (18.03.13 11:54): не смешно((( Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті