Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
05:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

95% дозвільних документів видається достроково

95% дозвільних документів видається достроково
Адміністративні послуги жителі області отримують через дозвільні та інформаційно-ресурсні центри, які створені у всіх містах та районах Дніпропетровщини.

В тому числі й через інформаційно-ресурсний центр «Відкрита влада» при облдержадміністрації. Діє 35 дозвільних центрів у всіх містах та районах області, через які за принципом «єдиного вікна» підприємцям видається дозвільна документація. Це забезпечує своєчасне надання дозвільних документів, яке наразі у 95% випадків відбувається достроково. Про це розповів губернатор Дмитро Колєсніков під час засідання колегії обласної державної адміністрації.

Дмитро Колєсніков зазначив, що одним з ключових напрямків Національного плану дій на 2013 рік є розвиток підприємництва та реформування системи надання адміністративних послуг.

«Створюючи умови для розвитку підприємництва в регіоні, ми чітко розуміємо, що 380 тисяч людей, які сьогодні зайняті в цьому секторі економіки, і тисячі майбутніх підприємців, чекають від влади рішучих і конкретних дій», - сказав губернатор.

За словами керівника області, потужним поштовхом у справі дебюрократизації бізнесу і налагодженні діалогу між владою і громадою стали проекти «Відкрита влада» і «Віртуальний офіс електронних послуг». Одним з позитивних результатів впровадження цих проектів є те, що 95 % дозвільних документів у регіоні видається достроково.

«Для підприємця один день має чітку вартість. І видача дозволу на день пізніше дає йому вже інший економічний ефект. Ч им швидше та ефективніше працюватиме система видачі необхідних документів, тим легше «дихатиметься» бізнесу в області, тим стабільніше він буде розвиватися, - підкреслив Дмитро Колєсніков. – Наразі переважна більшість дозвільних документів в регіоні видається достроково. Але контроль з цього питання має бути постійним».

Губернатор поставив завдання найближчим часом провести оцінку рівня задоволеності громадян процесом отримання послуг. Будуть оцінюватися результативність, своєчасність, доступність, зручність, відкритість, повага до особи.

З початку року на Дніпропетровщині надано майже 50 тис. адміністративних послуг, у тому числі видано 1003 документа дозвільного характеру, з яких 957 (95,4%) – достроково.

Gorod.dp.ua на Facebook.


sa  (29.03.13 16:27): т.е 95% дают взятки Відповісти | З цитатою
Бэн  (29.03.13 16:17): Чинуши-крючкотворцы, открою ваш страшный секрет, что 95% ваших писюлек вообще не нужны. Они вредны для развития страны. От ваших писюлек только хари у вас все толще и джипы больше, а Украина 22года все глубже в хаос погружается. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті