Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
11:50

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В Нікополі відкрито новий майданчик для тренувань «Street Workout»

|«« «« »» »»|

У Нікополі з'явився новий майданчик для тренувань «Street Workout». Відкриття такого майданчика є черговим кроком в реалізації на Дніпропетровщині губернаторської регіональної програми «Міцне здоров'я – успішне життя».

Це вже другий майданчик, відкритий у Нікополі, для занять Workout. Загалом цього року в області заплановано встановити ще більше 50 таких майданчиків.

Новий сучасний майданчик «Street Workout» облаштований для вуличних тренувань на турніках та брусах, які базуються на вправах із власною вагою. Основний акцент у таких заняттях робиться на розвиток сили та витривалості. Розташований майданчик у Нікополі навпроти міського пляжу.

«Завдяки ініціативі губернатора Дмитра Колєснікова розвиток спортивного руху Workout став надзвичайно популярним серед нікопольської молоді. До керівництва міста зверталися юні спортсмени з проханням встановити спеціальний майданчик для тренувань. Ініціатива молоді була підтримана і у місті з'явився такий сучасний майданчик», - сказала начальник відділу спорту та туризму Нікопольської міської ради Олександра Голованова.

Юні спортсмени вже випробували свої сили на цьому майданчику. Зокрема, свою майстерність продемонстрували Дмитро Нечипоренко та Богдан Бєлов, які стали відомими на всю країну завдяки участі у талант-шоу «Україна має талант».

«Цей майданчик гарно облаштований, тут є все необхідне – бруси, шведська стінка, турніки, снаряди. Ще й найближчим часом обіцяють зробити гумове покриття. Тепер нікопольським воркаутерам не має потреби шукати, де можна виконати той чи інший трюк. А ще зручно, що влітку одразу ж можна на пляжі скупатися. Якби в нас раніше був такий майданчик для тренувань, можливо, ми б і до фіналу в «Україна має талант» дійшли, - кажуть юнаки.

«Я маю власну команду з воркауту. Раніше нам доводилося займатися то на шкільних подвір'ях, то просто на пляжі. Було незручно: не всі елементи можна виконати без спеціального обладнання. Тепер – інша справа, буде де розвиватися. Мені трохи набридло конкурувати з хлопцями і я сподіваюся, що відкриттям цього майданчика до занять силовими навантаженнями почнуть долучатися і дівчата – хочу собі достойну суперницю», - розповідає єдина в Нікополі дівчина-воркаутер Домініка Юдашкіна.

« Заняття воркаутом не потребують фінансових затрат і якщо правильно розминатися не є травмонебезпечними. Головне – бажання та сила волі і перші успіхи та результати не змусять чекати на себе», - стверджує воркаутер з Дніпропетровська Михайло Корнієнко.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Андрей  (25.07.13 00:23): Задолбали новым словом "воркаут". Площадки рньше открывали для занятий физкультурой, а сейчас... непонятно Відповісти | З цитатою
Дед Мороз  (23.07.13 16:04): Задрали, уже через голову ПРям скачут (так и обосракакаться от неожиданности можно) и на скейтах, и на лисапедах, да и ПРосто так - по ПРограмме губинаторской - я ото думаю, что площадки - это место массового зомбирования. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті