Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
06:04

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Спрощено доступ до послуг Державної реєстраційної служби України

Спрощено доступ до послуг Державної реєстраційної служби України
Майже рік тому в 6 відділеннях поштового зв’язку Дніпропетровської області почав діяти спільний пілотний проект облдержадміністрації та УДППЗ «Укрпошта» «Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту».

Метою проекту є створення для клієнтів найбільш оптимальних умов доступу до адміністративних послуг з максимальною прозорістю і легкістю отримання результату. Кожен бажаючий мав змогу відправити заяву та пакет документів (через поштове відділення або вдома через листоношу) для отримання: рішення про присвоєння поштової адреси об’єктам нерухомого майна; ордеру на видалення зелених насаджень; акту обстеження земельної ділянки на наявність зелених насаджень; посвідчення батьків та дитини з багатодітної сім’ї, учасника війни, інваліда війни, ветерана праці, дитини війни тощо та інших документів. Багато мешканців області успішно скористалися зручними послугами. Особливого попиту набули такі адміністративні послуги соціальної спрямованості, як оформлення субсидії та довідки про розмір доходів (пенсії).

З початку запровадження проекту відбулося багато змін. Зараз, у проекті задіяні всі поштові відділення Дніпропетровської області, а сам проект став Всеукраїнським.

З метою задоволення потреб наших клієнтів, перелік видів адміністративних послуг, що надаються через Пошту, постійно розширюється. Так, з липня 2013 року до вже існуючих 22 видів було додано ще 11 видів адміністративних послуг, що характеризуються саме соціальною спрямованістю. Зокрема, призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям; дітям, батьки яких ухиляються від сплати аліментів; особі, яка проживає разом з інвалідом I чи II групи внаслідок психічного розладу; грошової компенсації інвалідам війни замість путівки на санаторно-курортне лікування; компенсації на ремонт, бензин і технічне обслуговування автомобілів та на транспортне обслуговування; інші грошові допомоги та компенсації (відповідно до затвердженого переліку видів послуг); видача довідки про перебування на пенсійному обліку.

З 15 серпня 2013 року перелік послуг знову розширено. Віднині, клієнти Укрпошти можуть відправляти та отримувати документи більш, ніж по 50 видам адміністративних послуг. Підтримуючи соціальну складову проекту, були запроваджені такі послуги департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, як: надання одноразової матеріальної допомоги інвалідам та непрацюючим малозабезпеченим особам; призначення державної соціальної допомоги інвалідам з дитинства та дітям-інвалідам; інші грошові допомоги та компенсації.

Відтепер нові послуги будуть дуже корисними для осіб, що планують займатися підприємницькою діяльністю, вже займаються нею, або хочуть припинити таку діяльність. В рамках проекту існує можливість відправлення та отримання документів по послугам Державної реєстраційної служби України: державна реєстрація фізичної особи, яка має намір стати підприємцем; державна реєстрація юридичної особи; державна реєстрація змін до установчих документів юридичної особи; видача довідки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців; державна реєстрація припинення підприємницької діяльності фізичною особою – підприємцем; інші послуги Реєстраційної служби.

Важливо, що у рамках цього проекту за бажанням клієнта до нього додому може прийти листоноша та прийняти поштове відправлення із заявою та пакетом необхідних документів, а потім, також доставити на дім лист з відповіддю.

Шановні клієнти! Ви зможете отримати такий необхідний Вам документ швидко, комфортно та без черг! Знайте, що поштовики завжди з радістю чекають Вас у відділеннях поштового зв’язку, а листоноші невтомно крокують до Ваших домівок.

Дніпропетровська дирекція
УДППЗ «Укрпошта»

Gorod.dp.ua на Facebook.


наталья  (20.08.13 18:11): Не знаю как в других местах а в Синельниково - дурдом.Люди неделями ночуют под регистрационной службой а в день принимают до 5 человек при том что в очереди на сегодня 133 человека Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті